Έκπληκτοι όλοι οι κάτοικοι του  Αρδανίου “τρέχουν” να δουν τα χάλια του γηπέδου που μέσα σε ένα χρόνο δεν έμεινε ούτε ένα χορταράκι πράσινο !

Μια τέτοια περίπου ανάρτηση έγινε από την παράταξη Πόλη και Πολίτες, στην σελίδα τους στο FB  και κατηγόρησαν την νυν Δημοτική αρχή για την παραμέληση του γηπέδου!

(Ρε παιδί μου  τι κωλοτούμπα κάνει το 6 και γίνεται 9.)

Γιατί  δεν θέλω να πιστέψω ότι έγινε εσκεμμένα και έγραψαν αναληθή ημερομηνία για να κατηγορήσουν τον Δήμαρχο  Ζαμπούκη για αδιαφορία!!

Εκτός αν ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής τους και είπαν να τα βγάλουν μόνοι τους από την ναφθαλίνη και να παραδεχτούν επιτέλους τα λάθη τους!

Να πουν Ναι, αφήσαμε το γήπεδο μετά το 2017 στο έλεος  χωρίς νερό και λίπασμα και ξεράθηκε! 

Μαθαίνω επίσης ότι  είναι εξοργισμένοι οι κάτοικοι του χωριού με τα ψέματα των συνεργατών του Βαγγέλη Λαμπάκη,  αφού τότε παρακαλούσαν τον πρώην Αντιδήμαρχο Φερών για ένα τσουβάλι λίπασμα και λίγα μπεκάκια! 

Αν δεν είχε, γιατί δεν ζητούσε από εκείνα που έδωσε ο ΤΑΠ στον άλλο πρώην Αντιδήμαρχο καθαριότητας;

Αλλά και η  Δημοτική αρχή ας επιταχύνει τις κινήσεις της για να διορθώσει επιτέλους  τα λάθη του παρελθόντος και ας  μην χάνουν άλλο χρόνο γιατί σε λίγο καιρό το κράξιμο θα είναι δίκαιο και όχι fake. Ως γνωστόν τα λάθη πληρώνονται και ο χρόνος περνάει γρήγορα! 

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)