Δύο γάμοι ήταν αρκετοί για την υπερ-μετάδοση του Covid 19. Θρησκευτικός ο ένας (Αλεξανδρούπολη) και πολιτικός ο δεύτερος στο Τυχερό. Στην πρώτη περίπτωση λέγεται ότι αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ξεπερνά τα 60. Στη δεύτερη περίπτωση (Τυχερό Έβρου) που αφορά τον πολιτικό γάμο του διεθνή ποδοσφαιριστή της τουρκικής Αλάνιασπορ Μανώλη Σιώπη δεν έχουμε ακόμα σαφή εικόνα. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μανώλης Σιώπης που είναι θετικός είχε – και μάλιστα για αρκετές ημέρες – πολλές επαφές όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή του… Αλλά και στην Αλεξανδρούπολη. Με δεδομένη την αναγνωρισιμότητά του, εικάζουμε σε υπερ-μετάδοση που θα ξεπεράσει τα 60 κρούσματα του προηγούμενου γάμου.

Αν και γνωρίζαμε από το πρώτο λεπτό ότι πρόκειται για τον Διεθνή Εβρίτη του ποδοσφαίρου, παραμείναμε στο πλαίσιο των προσωπικών δεδομένων. Σήμερα ο ίδιος δημοσιοποίησε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου ότι εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορωνοϊό και βρέθηκα θετικός.

Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6-8-2020 με αρνητικό τεστ κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς πριν επισκεφθώ την οικογένειά μου και την εγκυμονούσα σύζυγό μου που διαμένει στην Ελλάδα ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορωνοϊού».

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)