Δεν μπορούμε βέβαια να του ευχηθούμε πλούσιο έργο με πολλές διώξεις, γιατί εδώ… Δεν είμαστε και πολλοί.

*Ο Έβρος και ιδιαίτερα η Αλεξανδρούπολη έχει λίγους… και καλούς!  Ελάχιστοι είναι οι κακοί και άρα λίγα τα ψωμιά του ως… Τυποδιώκτης!

Πόσους να στείλει στον εισαγγελέα; Άντε το koumanto.gr και ίσως ένα; Το πολύ δύο ακόμα και αν!!! Μετά τι;;; Μετά ο πολιτικός πολιτικός εξευτελισμός…

*Άστο Τάκη το “τρυπάκι”! Παράτατα… Μη παρασύρεσαι! Μη γελιέσαι πως έτσι θα ισχυροποιήσεις ή θα προστατέψεις το πολιτικό και θεσμικό σου κύρος! Τέτοια λογική μόνο αντίστροφα λειτουργεί. Δες τη γελοιοποίηση όσων το επιχείρησαν! Και περίμενε το απόλυτο ξεπεσμό όσων συνεχίσουν… Κάνε όσες μηνύσεις και σε όσους δημοσιογράφους θέλεις!  Τουλάχιστον εμάς, πάρτο απόφαση δεν μας τρομάζεις… Αλλά αυτό θυμήσου το!  Και καλό θα είναι για πολλούς πολιτικούς-θεσμικούς να το κατανοήσουν.

ΩΣΤΟΣΟ… Εμείς θα επισκεφθούμε τον κύριο εισαγγελέα και θα δώσουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις. Και όπως πρέπει, θα παραμείνουμε στη διάθεσή του!

Επειδή όμως οφείλουμε να δώσουμε εξηγήσεις και στους δημότες αναγνώστες μας, τοποθετούμαστε και δημόσια!  Σε αυτό το δημοσίευμα δε θα αναφερθούμε στο περιεχόμενο που αφορά την πρόσκλησή μας στον κο Εισαγγελέα. Πρέπει και θα σεβαστούμε την όλη διαδικασία.

Εδώ θα δούμε τι έκανε και τι δεν έκανε… Ο αγαπητός κος Χριστόδουλος Τοψίδης

ΤΟ koumanto.gr  είναι ηλεκτρονικό μέσο με ΑΦΜ, έδρα και ταυτοποίηση media από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας.  Διαθέτει φόρμα επικοινωνίας καθώς και την αντίστοιχη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, είναι πάντα διαθέσιμο σε όλους, χωρίς να αποκλείει οποιαδήποτε άποψη εντός του πλαισίου νομιμότητας και δεοντολογίας.

Είναι πάντα πρόθυμο να φιλοξενήσει οποιαδήποτε πολιτική ή άλλη θέση, είτε με μορφή τοποθέτησης ή ενημέρωσης, είτε ως απάντηση τόσο προς το ίδιο (koumanto.gr), τον δημοσιογράφο ή αρθρογράφο του, όσο και ως απάντηση σε άλλη πολιτική θέση ή σε σχόλια αναγνωστών.

Είναι πάντα ανοιχτό στον διάλογο και πρόθυμο για την αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας, σε κάθε περίπτωση που αθέλητα μπορεί να προκύψει εσφαλμένη τοποθέτηση, περιεχόμενο με ανακριβή στοιχεία αναφοράς ή περιεχόμενο που αντικειμενικά δεν τεκμηριώνει τα αναφερόμενα σε αυτό.  

Είναι πάντα πρόθυμο (όπως άλλωστε και υποχρεωμένο) κατόπιν ενημέρωσης από οποιονδήποτε αισθάνεται θιγμένος, να σεβαστεί την αντίδρασή του και αν αυτό διαπιστώνεται να επανορθώσει άμεσα ή σε αντίθετη περίπτωση να διαθέσει τον απαραίτητο χώρο με την τοποθέτηση και τις αντιρρήσεις του ίδιου.

Είναι επίσης πάντα πρόθυμο σε κάθε περίπτωση που απαιτεί αποκατάσταση, να διαθέσει επαρκή κεντρικό χώρο για σχετική δημοσίευση και μάλιστα με γραμματοσειρές ιδιαίτερου μεγέθους και τύπου, ώστε αυτή (η αποκατάσταση) να έχει ιδιαίτερη προβολή προς όφελος του αδικημένου.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΒΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ

Ουδέποτε μας ενημέρωσε για δημοσίευμα που θεωρεί ότι τον αδικεί!

Αντί να πράξει το αυτονόητο για την επικοινωνία του με το koumanto.gr και να ζητήσει τις απαραίτητες εξηγήσεις – διευκρινήσεις ή  και την αποκατάσταση αν και εφ΄όσον έπρεπε… Αντί να χρησιμοποιήσει τη φόρμα επικοινωνίας για άμεση ενημέρωση και επαφή…

Επιδόθηκε σε κυνήγι μαγισσών και… Αν είναι δυνατόν!

Απασχόλησε πρωτίστως το αστυνομικό τμήμα και την ασφάλεια Αλεξανδρούπολης για να βρει σε ποιον ανήκει η ιδιοκτησία του koumanto.gr επειδή όπως επεικαλείται δεν γνώριζε σε ποιόν και που να απευθυνθεί ώστε να μας ενημερώσει για το δημοσίευμα που θεωρεί ότι τον προσβάλλει…!(;)

Και αφού μπήκε στην σελίδα μας, είδε το συγκεκριμένο δημοσίευμα αλλά δεν είδε τη φόρμα επικοινωνίας η οποία μάλιστα είναι σε περίοπτη θέση… Πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος!  Αλλά σοβαρότης… Μηδέν!  Άλλωστε, αυτό το μηδέν είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε εκείνον και τον σοβαρό Περιφερειάρχη Μέτιο!

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τα περί σοβαρότητας εμπεριέχουν υποκειμενική κρίση…

Το αφήνουμε λοιπόν και στην κρίση των πολιτών… Ο κύριος Τοψίδης πέρασε από το αστυνομικό τμήμα και τουλάχιστον ως πολιτικό – θεσμικό πρόσωπο, ικανοποιήθηκε που εκεί κατανάλωσε έστω και μια από τις πολύτιμες εργατοώρες τους… Αντί ενός κλικ και ενός δευτερολέπτου που θα του εξασφάλιζαν, άμεση πληροφόρηση για το koumanto.gr, την επίσημη φυσική του έδρα με οδό και αριθμό, την επικοινωνία του με την ιδιοκτησία, καθώς και την ενημέρωσή μας ή την πιθανή αποκατάστασή του!!!

Μετά από τις παραπάνω ενέργειες… Αυτές που ΔΕΝ έκανε και αυτές που ΕΚΑΝΕ ο  κύριος Τοψίδης, η ιδιοκτησία του koumanto.gr, καλείται από τον εισαγγελέα και θα τον επισκεφθεί για τις απαραίτητες πληροφορίες και εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση.

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ ΟΜΩΣ…

Δεν αρκέστηκε στον ρόλο και την κρίση της δικαιοσύνης και των λειτουργών της!!!

Ο ίδιος άνθρωπος που αναζήτησε την προστασία της… Την αδιαφόρησε! Οχι μόνο δεν την σεβάστηκε… Αλλά μάλλον και ακόμα χειρότερα, δεν την εμπιστεύτηκε!

Ο ίδιος άνθρωπος που αναζήτησε τη συνδρομή της ασφάλειας Αλεξανδρούπολης… Δεν σεβάστηκε τις δυνατότητές της και αμφισβήτησε το αποτέλεσμα της συνδρομής της.

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;

Ο κύριος Τοψίδης, μάλλον για κάποιο πολύ ιδιαίτερο λόγο, πίστεψε (ατυχώς), πως ο δικός του τρόπος να αντιμετωπίσει τη δημοσιογραφική άποψη ή την κριτική ήταν μακράν ο καλύτερος αλλά και ο συντομότερος!

Αντί να περιμένει τις ενέργειες της ασφάλειας και περισσότερο της δικαιοσύνης, επέλεξε να επιβάλει τη φίμωση του δημοσιογράφου, με τεχνικές που ίσως και οι “μαφιόζοι” θα απέφευγαν!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ… ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ koumanto.gr ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ!!!

Και τα γνώριζε πιστεύουμε, πριν ακόμα απευθυνθεί στην ασφάλεια ή έστω αμέσως μετά! Αλλά σίγουρα… Μετά την παρέμβαση εισαγγελέα και τις ενέργειες του οποίου, όπως εκ των πραγμάτων προκύπτει, δεν σεβάστηκε!

Γνώριζε και μάλιστα αρκετά καλά ποιος είναι ο συντάκτης του δημοσιεύματος!  Το γνώριζε πιο καλά από όσο θα πίστευε κανείς! Πιο καλά δεν γίνεται!

Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΟΨΙΔΗ;;;  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ!

Θα δημοσιεύσουμε ότι και αν απαντήσετε!

Υπάρχει ή όχι “συνδετικός” κρίκος και μάλιστα ισχυρός που σας επιβεβαίωσε το όνομα του ιδιοκτήτη koumanto.gr;;;

Χρησιμοποιήσατε αυτό το πρόσωπο ως γέφυρα μεταξύ μας; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;

Και πότε;;;  Θυμάστε αν τα παραπάνω έγιναν κατά τον ίδιο χρόνο που “τάχα” δεν γνωρίζατε και μας αναζητούσατε;;;  Πριν ή μετά τον Εισαγγελέα;;;  Και ενώ γνωρίζατε… Για ποιους λόγους συνεχίζατε να ρωτάτε διάφορα ακόμα και θεσμικούς;;;  

Μάθαμε ότι στον ίδιο χρόνο επισκεφθήκατε και γραφεία του δήμου. Καθόλου απίθανο να ήταν τυχαίο… Αλλά σύμφωνα με την πληροφορία που έχουμε, διατυπώνουμε την απορία μας…

Ρωτήσατε και εκεί για τον ιδιοκτήτη του koumanto.gr ναι ή όχι;;

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΣΤΩ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ;;;

Και γιατί, εφόσον όπως προείπαμε ήδη γνωρίζατε την ιδιοκτησία του; Τι είδους φοβίες και ανασφάλειας, σας δημιουργεί το koumanto.gr και κατ επέκταση ο ιδιοκτήτης του;

Ή μήπως… Αλλά αφήστε το καλύτερα!!! Υπεύθυνο γραφείου τύπου έχετε!!!

Βεβαια, από τον προεκλογικό σας αγώνα ακόμα, άνθρωποι σε κύκλους και ειδικοί με αντικείμενο την “επικοινωνία”, διέγνωσαν έγκαιρα όχι μόνο κακή επιλογή αλλά και την αδυναμία που θα οδηγούσε σε αποτυχία και πολιτικό “στραπάτσο” απέναντι στον Μέτιο… Όπως και έγινε!

Τώρα αν πιστεύετε ότι θα καλύψουμε εμείς τα “κενά”, ξεχάστε το! Το koumanto.gr δεν εξυπηρετεί ανάγκες! Με την ενημέρωση των δημοτών ασχολείται!  

Κύριε Τοψίδη και Πρόεδρε του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Έβρου, μη μπερδεύεστε… Δεν είμαστε το εμείς το γραφείο τύπου ούτε για το Επιμελητήριο, ούτε για την πολιτική σας παρουσία και τη διεκδίκηση της Περιφέρειας!

Το ότι δεν πήραμε στα σοβαρά όσα συνέβησαν σε αυτό το μεσοδιάστημα και το ότι δεν μας φόβισε η παρασκηνιακή “απαράδεκτη” συμπεριφορά σας, αποδείχθηκε! Και στον ίδιο σχεδόν χρόνο… το  ΜΗΝΥΜΑ το πήρατε!

Και εξαντλώντας την υπομονή μας με το σκεπτικό πως οι ενέργειές σας (οι παρασκηνιακές), ήταν αποτέλεσμα ανθρώπινης αδυναμίας στη διαχείριση κρίσεων… αδιαφορήσαμε και δεν ενημερώσαμε τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους αρμόδιους φορείς, δεδομένου του ότι αυτό θα είχε έστω και μικρό αντίκτυπο τουλάχιστον στη δεύτερη ιδιότητά σας…  

Για τον ίδιο λόγο δεν δημοσιεύσαμε οτιδήποτε σχετικό. Αφήσαμε χώρο και χρόνο στον άνθρωπο Χριστόδουλο Τοψίδη και όχι στον πολιτικό, να καταλάβει το ολίσθημά του και να αναγνωρίσει το λάθος του. Αργότερα ο ίδιος μέσω κάποιου διαύλου επικοινωνίας, το δικαιολόγησε ως παρεξήγηση και έκτοτε παραμένουμε καλόπιστοι στην δέσμευσή του, πως το (παρασκηνιακό) θέμα έληξε.

Αλλά σε περίπτωση που θεωρεί ότι υποχωρήσαμε ας το ξεχάσει! Εκτός από περιεχόμενο μαρτυρίας, διατηρούμε και άλλο σχετικό υλικό που θα αναγκαστεί να δικαιολογήσει. Επίσης μπορεί ο αγγελιοφόρος του να διέγραψε σχετικά μηνύματα, αλλά εμείς τα έχουμε και αυτά!  Αλίμονο αν δεν το είχαμε προβλέψει!!! Όπως και για πολλά ακόμα!

Τέλος, του διαμηνύσαμε ότι στο koumanto.gr δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις. Δεν υποτασσόμαστε και για κανέναν απολύτως λόγο και δεν θα ανεχθούμε προσπάθειες “φίμωσης”. Το ίδιο απαντάμε και σε κάποιους ακόμα που όπως πληροφορούμαστε κάνουν…”Αμαρτωλές” σκέψεις!

Συστήνουμε ψυχραιμία και επειδή όλοι κατανοούμε ότι διανύουμε περίοδο επιδημίας, καλό θα ήταν για μερικούς… 
Μακριά από το koumanto.gr, γιατί είναι Μεταδοτικό!

Καλύτερα λοιπόν μακριά κι αγαπημένοι!

Θανάσης Ζωγράφος


Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)