Αρκετά εντυπωσιακό πλήθος, ενθουσιασμός, αισιοδοξία με αισθητό παλμό… που πάρα πολλοί ερμήνευσαν σαν αέρα νίκης “σφραγίστηκε” η κεντρική ομιλία του επικεφαλής της παράταξης “ΑΡΧΗ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταύρος Σταυράκογλου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του, πέρασαν το δικό τους ελπιδοφόρο μήνυμα παραπλεύρως του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συνειδητοποιημένος ή όχι για τον ηγετικό ρόλο που διεκδικεί… Υποκλίθηκε με ευγένεια στο πλήθος.  Ίδωμεν…  

Ο Σταύρος Σταυράκογλου, υποσχέθηκε νέα ΑΡΧΗ για τον δήμο και τους δημότες με Ανθρωποκεντρική προσέγγιση, ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα καθημερινότητας, σχέδιο για μικρά και μεγάλα έργα, συλλογική προσφορά και πολύ δουλειά για την ανάπτυξη του δήμου, την ευημερία του τόπου και των υπέροχων ανθρώπων του όπως έντονα τόνισε.

Έκρινε δημιουργική και παραγωγική την συμμετοχή και την συνεργασία των δημοτών, τονίζοντας πως η πόρτα του δήμου, “θα είναι πάντα ανοιχτή” όπως είπε χαρακτηριστικά!

Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

“Επειδή μαζί μπορούμε καλύτερα…. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ – ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ”!

Θανάσης Ζωγράφος

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)