ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ! | Η βρώμικη πολιτική του τέως ΑΒΑΝΤΑδώρου(?) Βαγγέλη Λαμπάκη!

0

Πράγματι! Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που εκ των πραγμάτων έχει περιορισμένο χρόνο, ακόμα και ο πιο έμπειρος δημοσιογράφος επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα ζητούμενα με αποτέλεσμα κάποιες φορές (έστω και σπάνια), να του διαφεύγουν μικρές λεπτομέρειες αλλά μεγάλης ίσως αξίας! 

Μόνο έτσι μπορώ να εκτιμήσω το γεγονός, ότι πέρασαν απαρατήρητες πολύ συγκεκριμένες φράσεις του τέως δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη! Διαφορετικά είμαι βέβαιος ότι ο Σταύρος Αποστολίδης, θα έκανε σχετική παρένθεση μένοντας στην αυθόρμητη ομολογία του καλεσμένου του!

Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι από όλες τις περιοχές και τις γειτονιές της Αλεξανδρούπολης Μόνο μία είχε, έχει και θα έχει το ενδιαφέρον του!

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ! 

Στην προσπάθειά του να “τραυματίσει” πολιτικά τον δήμαρχο (ας το συνειδητοποιήσει) Γιάννη Ζαμπούκη… Να ρίξει λάσπη στη σημερινή διοίκηση του πολυκοινωνικού και να δημιουργήσει εντυπώσεις κακής διαχείρισης από την Πρόεδρο της δομής Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου… Το ομολόγησε!!!

Ομολόγησε τόσο τις ιδιαίτερες επιλογές κατά τη διάρκεια της θητείας του όσο και την ¨ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ” του στάση απέναντι σε τόσους και τόσους “χριστιανούς” που αναζητούσαν απεγνωσμένα κάπου να εργαστούν έστω και για δίμηνα….

Το ομολόγησε λέγοντας: Εμείς τότε δίμηνα είχαμε. Δεν είχαμε τετράμηνα… Και προτιμούσαμε ανθρώπους της γειτονιάς! Τους αδύναμους όπως είπε μουσουλμάνους

Το 95 με 97% που δόριζε ήταν μουσουλμάνοι! 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!  Το…. 97% ! (?) !!! 

Αν συνέβαινε το αντίθετο… Δεν θα το καταλόγιζαν “ρατσιστική διάκριση” οι φίλοι μας μουσουλμάνοι;;;

Συνυπάρχουμε στην ίδια πόλη και μάλιστα απόλυτα αρμονικά. Δεν υπάρχει κάτι που να κάνει εμάς τους χριστιανούς ξεχωριστούς στην τοπική κοινωνία… Αλλά ούτε και κανένας που θα μας κάνει κατώτερους των μουσουλμάνων!!!

Έχω αρκετούς γνωστούς μουσουλμάνους! Δέχομαι κάθε άνθρωπο που θεωρώ ότι αξίζει το σεβασμό μου, με κριτήριο τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι και επίσης σέβομαι όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις αφού η θρησκευτική επιλογή είναι το υπέρτατο και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου, σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεται.

* Όπως σεβάστηκα και τους όποιους δικούς σας λόγους κύριε Λαμπάκη (τέως δήμαρχε), που στις προεκλογικές σας περιόδους (και ξέρω τι λέω), πολλές φορές βρισκόσασταν στην Άβαντος…. 

Την αγαπημένη σας γειτονιά!  (Πόσα και ποιά έργα κάνατε εκεί;)

Κάποιες μάλιστα και μέσα στα άγρια μεσάνυχτα! Προφανώς για βόλτα!  Για να ξεφύγετε από το στρες της καθημερινότητας και μακριά από τους θορύβους της πόλης! Και όχι. Ποτέ δεν πίστεψα τις φήμες που “οργίαζαν” εκείνες τις περιόδους. 

Πάντως, λυπόμουν πολύ που κάποιοι προσπαθούσαν να βλάψουν “πολιτικά” την τιμή σας και να σπιλώσουν (πάλι πολιτικά) την υπόληψή σας! Πολύ λυπόμουν. 

Όχι για εσάς… Αλλά για κείνους που μάταια στόχευαν στο ανύπαρκτο και προσπαθούσαν να πληγώσουν κάτι που ποτέ δεν είχατε! Υπάρχουν και οι ανόητοι!

Ακόμα και σήμερα αναρωτιέμαι. Τόση αγάπη για αυτή την γειτονιά! Τόσο πολύ σας έλκει το μουσουλμανικό στοιχείο; ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!  Και η ζωή με δίδαξε όπου το συναντώ, να σκέφτομαι περίεργα…. Ή μήπως είμαι εγώ ο ανόητος;;;

Εσείς πάντως, είστε σίγουρα αμετανόητος. Και αντί να κρύψετε την ανεπάρκειάς σας, υπερηφανεύεστε για τις επιλογές που ώθησαν τους δημότες να σας βγάλουν στο περιθώριο!

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! ΤΟ 97% ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ… Γιατί τόσο μεγάλο ποσοστό; Ή μήπως θα μας πείτε ότι δεν υπήρχαν και φτωχοί χριστιανοί με ανάγκη για εργασία; Ή ακόμη χειρότερα… Ότι οι Χριστιανοί είναι τεμπέληδες;;;

Πότε θα καταλάβετε ότι όσο πιο πολύ μιλάτε, τόσο πιο πολύ θα εκτίθεστε;

Πόσο θέατρο πια; Είστε αισχρός και εθισμένος στην πολιτική αλητεία! 

Κάποτε, δήμαρχος τότε… Εκείνο τον παλιό καιρό που δεν θα ξανάρθει, μου είχατε πει (πολιτικά μιλώντας) ότι δεν είστε κότα. Και επαναλαμβάνω. Γιατί δεν κάθεστε στ αυγά σας;;;

Δεν έχετε πολιτική αξιοπρέπεια να διαχειριστείτε την ήττα… 

 Δεν έχετε το θάρρος να αναγνωρίσετε την υπεροχή των πολιτικών σας αντιπάλων.

 Είστε ευθυνόφοβος! Αυτό προκύπτει από σωρεία αντιδράσεων, με πρόσφατη και την “κραυγαλέα” απόπειρα όπως και κάποιων από την παράταξή σας “Πόλη και Ανυποψίαστοι Πολίτες”, να υποβαθμίσετε ακόμα περισσότερο την εικόνα ιδιαίτερα ευαίσθητης δομής, όπως το Πολυκοινωνικό. 

Αρκεί νομίζετε αυτό, για να εμποδίσει την Κυρία Ποϊραζίδου να προχωρήσει σε βάθος την εξυγίανση; Μάλλον όχι! Αρκεί αυτό για να σταματήσει να ψάχνει την κακοδιαχείριση από τους προκατόχους της; Σας φοβίζουν τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα; Σας φοβίζουν οι επιλογές και το πολιτικό θάρρος του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη;

Ε λοιπόν… Ή λερωμένη έχετε τη φωλιά σας και καθίστε στα αυγά σας, ή παράγετε κακής ποιότητας πολιτική προσφέροντας κακές υπηρεσίες στον τόπο τυφλωμένοι από τη γοητεία της καρέκλας (μόνο)? 

Τουλάχιστον εσείς κύριε Λαμπάκη αναζητήστε τις ευθύνες σας στον καθρέφτη, γιατί πολύ σωστά έχετε πει… ΕΧΘΡΟΣ σας, είναι μόνο Ο ΕΑΥΤΟΣ σας!   

Συνειδητοποιήσετε λάθη, παραλήψεις, κακές επιλογές και “πονηριές” (ή αμαρτωλές σκέψεις) του παρελθόντος… Επιτέλους και για το καλό των δημοτών που Ευαγγελίζεστε! 

Αναγνωρίστε τη δημιουργική και παραγωγική προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι (Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι), για να καλύπτουν τις τρέχουσες ανάγκες των συνδημοτών μας. Αναγνωρίστε ότι εργάζονται για να επαναφέρουν την αξιοπρέπεια! Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος και μένει να φανεί στην πορεία. Αφήστε να το δούμε!

Το δικό σας μας το περιγραψατε, αλλά κυρίως το είδαμε!

Επι των ημερών σας, δεν χάσατε μόνο τα αυγά και τα πασχάλια, αλλά… μέχρι και τόνους φρούτων που τα ψάχνει η Ποϊραζίδου και σε λίγο όλοι οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους! 

Μιας και αναφέρθηκα στην πρόεδρο… Βρε τι κουσούρι που έχει αυτή η γυναίκα! Όλα τα ψάχνει πια…

Αφού δεν είναι εκλεγμένη! Διορισμένη είναι!

Δεν έχει καθήκον πολιτικού χρεους! Και άρα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκθέτει τους πολιτικούς αρουραίους….

Για τους διορισμούς δικών σας εκτός από κάποιους που ήδη έχουν αναφερθεί, σύντομα θα δημοσιεύσουμε και άλλους ακόμα!

Όσο για τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κολιό στον οποίο αναφερθήκατε σχολιάζοντας τον διορισμό της γυναίκας του στο πολυκοινωνικό… ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ! 

Είμαι σίγουρος πως δεν θα το θέλατε αλλά… Θα επανέλθω! Και όταν σας το θυμίσω απλά θα γελάτε, επειδή δεν έχετε ίχνος πολιτικής ευθυξίας! Αυτά… Και (σύντομα) σε άλλα με υγεία. 

Αν κι εσύ… Πάντα φορούσες μάσκα! 

Θανάσης Ζωγράφος

ΛΑΜΠΑΚΗΣ | Επικίνδυνες απόψεις που απειλούν την Κοινωνία μας!

Previous article

Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΦΕΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΦΕΡΙΚΟΣ 99.3 FM | ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *