Δήμος Αλεξανδρούπολης.  “Αποφασίζω για όλους. Μούγκα Εσύ” ! 

Η αλήθεια είναι ότι και στο koumanto.gr … Τρομοκρατηθήκαμε!

Ναι δήμαρχε Ιωάννη. Τόσο που δε λέγεται!

Να φανταστείς Ιωάννη, επειδή προβλέπω να γινόμαστε της “Γραβιάς το χάνι”… Τρέμω και δεν ξέρω τι να αποφασίσω! 

Ως ιδιοκτήτης ηλεκτρονικών MME. Ταυτοποιημένο μέλος της Ελληνικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Μέλος Ένωσης δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου και Διαπιστευμένος Αστυνομικός Συντάκτης… προβληματίζομαι σοβαρά στην ιδέα διώξεων και απειλών, αφού υποχρέωσή μου όπως και της συγκεκριμένης σελίδας είναι μεταξύ άλλων, ο έλεγχος και η κριτική στην τοπική αυτοδιοίκηση ως μορφή εξουσίας.

Φίλοι αναγνώστες του koumanto.

Ο προβληματισμός αυτός είναι που με οδήγησε στην αναζήτηση εναλλακτικής δημοσιογραφίας και με ώθησε να πειραματιστώ με άλλες μορφές ύλης, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ άψογα το λειτούργημά μου και παράλληλα να σταθώ στο ύψος μου ως επαγγελματίας δημοσιογράφος.

Αφορμή να το σκεφτώ αλλιώς, είναι οι συχνές επιθέσεις του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη  στα τοπικά ΜΜΕ … Μπερδεύοντας τον θεσμικό του ρόλο, με την επαγγελματική του ιδιότητα (δικηγόρος του Αρείου Πάγου), ή ακόμα κάνοντας τον έξυπνο, θεωρώντας κάποιους από εμάς εντελώς  μ@λ@κες!

Παρεμπιπτόντως, στην δική μου περίπτωση ακολούθησε διαφορετική στρατηγική, που αν και επιχειρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο… η “κλίκα” του, δεν άργησε να καταλάβει ότι δεν μπορώ τις φοβέρες, ούτε με σκιάζουν οι λέρες !

Η διαφορετική αντιμετώπιση που είχαμε εγώ και το koumanto αφορούσε ιδιαίτερους λόγους. Γνωστοί σε πολλούς, όπως για πολλούς άγνωστοι, αλλά πολύ συγκεκριμένοι.

Και αυτοί οι λόγοι, ήταν η αιτία που έχω δεχθεί απειλές από το περιβάλλον του, οι οποίες παρεκκλίνουν από την εντιμότητα και κάθε λογική.

Απειλές όχι μόνο για μένα, αλλά και την οικογένειά μου. Απειλές τις οποίες θεωρώ απίθανο να μη γνωρίζει ο “τιμονιέρης” δήμαρχος…

Μοιραίο όμως το λάθος τους!

Ίσως επειδή (κατά παράφραση της παροιμίας) ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό “πονά” πολύ τον Γιάννη!

«Ανήρ κομπαστής» και… «Αυτού γαρ και Ρόδος και πήδημα».

Αναζητώντας λοιπόν το εντελώς διαφορετικό, που να μην απαιτεί κριτική ώστε να αποφύγω τις απειλές, αλλά για να είμαι και χρήσιμος στην κοινωνία… 

Θα πειραματιστώ με διάφορους τύπους “ενημερωτή”, προσπαθώντας παράλληλα να προάγω τον πολιτισμό, με ή χωρίς ανάλυση. 

Αντί να αναδείξω την κακοδιαχείριση της Δημοτικής Αρχής Ζαμπούκη και αντί να ασχοληθώ με τον κακό χαμό που επικρατεί στο δήμο Αλεξανδρούπολης…

Θα ασχοληθώ με άλλες ιδιαίτερες προτάσεις καθώς και ιδιαίτερες μουσικές επιλογές, οι οποίες μάλιστα δίνουν υπεραξία στο έργο της ενημέρωσης.

Για  καλή αρχή… θα αναφερθώ στον Μ@λ@κα 

Επέλεξα λοιπόν να δημοσιεύσω σχετικό VIDEO από εκπομπή του Λαζόπουλου, που παρουσιάζει τα κυριότερα είδη… Του μ@λ@κα! 

Άλλωστε η επιλογή αυτού του είδους ενημέρωσης… είναι και βολική και διαφωτιστική!

Ελπίζω πως αυτός ο τρόπος δημοσιογραφίας, θα ικανοποιήσει επιτέλους τον δήμαρχο Ιωάννη.  

Και φυσικά ότι όλοι εσείς που παραπονιέστε για την ποιότητα των τοπικών ΜΜΕ… θα εκτιμήσετε την προσφορά μου στο δημοσιογραφικό μεγαλείο!

Θανάσης Ζωγράφος

 

 


Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)