ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ψεύτης η ειλικρινής ο κ. Γκότσης;

0

Έριξε το 1ο γάντι η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, προκαλώντας δημόσια τον πρώην αντιδήμαρχο Νίκο Γκότση να αποδείξει οτι δεν είναι ψεύτης.

Συγκεκριμένα η κ. Ποϊραζίδου έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικό πίνακα με συγκριτικά στοιχεία για τον αριθμό των εργαζομένων στο Πολυκοινωνικό των Φερών  επί θητείας Γκότση το 2019 και το 2020 με την νέα Δημοτική αρχή.

Τα στοιχεία καταρρίπτουν και διαψεύδουν  κάθε ισχυρισμό του κ. Γκότση  περί αποψίλωσης των Φερών.

Αν δεν τα διαψεύσει άμεσα και τεκμηριωμένα, τότε διαφαίνεται ότι υπάρχει ένα άθλιο σχέδιο στοχοποίησης και “πολιτικής εξόντωσης” της Προέδρου από την παράταξη ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ.

Το απαράδεκτο είναι ότι σε αυτή την “πολιτική συνομωσία” συμμετέχουν ανεξήγητα και αυτοδιοικητικοί εκτός της παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη, όπως ο επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Γιάννης Καρυπίδης.

Αναμένεται ενδιαφέρουσα συνέχεια τις επόμενες ημέρες διότι αν δεν υπάρξει κατηγορηματική και τεκμηριωμένη  διάψευση, τίθεται μέγιστο ηθικό θέμα και μέσα στην παράταξη Λαμπάκη αλλά και στη ΝΟΔΕ Έβρου όπου είναι στέλεχος ο Νικος Γκότσης.

Διαβάστε παρακάτω  το δελτίο τύπου της κ. Αλεξάνδρας Ποιραζίδου:  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φέρες, 26/10/2020

Συνεπής σε όσα δήλωσα σε πρόσφατη ανακοίνωση μου, αναφορικά με τα ασύστολα ψέματα του πρώην αντιδημάρχου Φερών κ. Γκότση,  δίνω στη δημοσιότητα τα πρώτα συγκριτικά στοιχεία που αφορούν την στελέχωση των δομών και υπηρεσιών του Πολυκοινωνικού των Φερών.

Οι αριθμοί πιστοποιούν απόλυτα  την πρόθεση και απόφαση της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, για αναβάθμιση των υποδομών καθώς και την ποιοτική και ποσοτική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών με στόχο την επάνοδο της ευαίσθητης περιοχής των Φερών στην ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

Στόχος για το 2021, είναι εκμεταλλευόμενοι όλα τα διαθέσιμα προγράμματα, να αυξήσουμε το προσωπικό και τις υπηρεσίες μας ακόμη περισσότερο. 

Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία για το “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” την “ΣΙΤΙΣΗ” κ.α που θα αποκαταστήσουν την αλήθεια, διαψεύδοντας τους ψεύτες  παραγοντίσκους  και πολιτικάντηδες,  που προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του προστάτη των Φερών.

Καλούμε και πάλι τον κύριο Γκότση, αν διατηρεί ίχνος αξιοπρέπειας, είτε να διαψεύσει τεκμηριωμένα τα στοιχεία που παραθέτουμε, είτε να ζητήσει συγνώμη δημόσια για την διαστρέβλωση της αλήθειας που επιδιώκει.

Άλλως,  θα αποτελεί όνειδος για την δημοτική παράταξη που ανήκει και το κόμμα που υπηρετεί.  

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΕΡΩΝ


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020
ΚΑΠΗ11
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ511
ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ15
Α’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ34
Β’ ΠΑΙΔΙΚΟΣ34
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΕΠΛΟΣ22
ΚΔΑΠ23
ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ02
ΣΥΝΟΛΟ :1732Τα οχήματα στο Πολυκοινωνικό Φερών το 2019 ήταν δύο (2). Σήμερα είναι τρία (3) και σε 10 ημέρες θα αυξηθούν σε τέσσερα (4)

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου

Πρόεδρος Δ.Σ. Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης

“ JE SUIS FERIOT “

Previous article

Απίστευτες, μνημειώδεις και απαξιωτικές δηλώσεις Νίκου Γκότση για τους εργαζόμενους.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *