ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Πρόκειται για βαρύτατη εγκληματική ενέργεια που σχετίζεται με τις πυρκαγιές και κινδύνευσαν σε μέγιστο βαθμό ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ κάτοικοι. Σε ακραία περίπτωση φανταζόμαστε, ακόμα και από ακαριαίο θάνατο!!!

Κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών, οι οποίες καθόρισαν την τύχη του Έβρου επομένως και της Αλεξανδρούπολης, θεωρήσαμε ότι η παρουσία μας σε διάφορα σημεία ή μέτωπα δεν θα προσέφερε τίποτα παραπάνω και τίποτα διαφορετικό, αφού η κάλυψη από τα μέσα συνεχούς ροής, ήταν πλήρης και δεδομένων των συνθηκών απέδειξαν πως ήταν ικανότατα να μεταφέρουν εικόνες και την απαραίτητη πληροφόρηση για όσα εκεί συνέβαιναν.

Κρίναμε λοιπόν ότι παράλληλα με όσα θα περιέγραφαν, έδειχναν και μετέδιδαν τα μέσα που ήταν εκεί, η συμβολή μας θα είχε χρησιμότητα ενεργώντας σε διαφορετικό πεδίο και με διαφορετική προσέγγιση.

Επιλέξαμε να ασχοληθούμε με αυτό που κάποιοι θέλουν να αποκρύψουν και να προσπεράσουν. Την εγκληματική τους ενέργεια που θα προκαλούσε τεράστια τραγωδία, αν η πορεία του πύρινου δράκου παρέκκλινε κατά κάτι.

Το ολοκαύτωμα ήταν σχεδόν βέβαιο και μια ανάσα μακριά!

Ευτυχώς που ο Θεός βοήθησε και δεν συνέβη το χειρότερο στα χρονικά..

Ούτε κολυμπηθρόξυλο δεν θα έμενε όρθιο!

ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Κατά την εκτίμησή μας, θα μιλούσαμε για “δολοφονικό” πλήγμα τύπου Τεμπών περίπου με άλλα χαρακτηριστικά, με θύματα ακόμα (ίσως); και στο κέντρο της πόλης!

Από καλή τύχη με θέλημα Θεού δεν είχαμε καταστροφή υπερ πολλαπλάσιου μεγέθους… και μάλιστα με απώλεια ζωής μεγάλου αριθμού ανθρώπων!

Σύντομα Θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ, ήχο και εικόνα. Με ονόματα και επίθετα, καταγγέλλοντας τους ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ εν δυνάμει εγκληματίες και αναδεικνύοντας το μέγεθος του κινδύνου.

Προς το παρόν περιοριζόμαστε στην υπεύθυνη ενημέρωση, ώστε να γνωρίζετε όλες και όλοι, ότι γλυτώσαμε στο παρά πέντε από ασύλληπτη τραγωδία.

Που έχει σχέση με φωτιές, αλλά ΟΧΙ με φυσικά φαινόμενα!

Θα επανέλθουμε καταγγέλλοντας εκείνους, που πρέπει επιτέλους να απολογηθούν αλλά και να τιμωρηθούν επίσης για εγκληματική ενέργεια, που από θαύμα δεν οδήγησε στον όλεθρο και τον θάνατο…

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος
Facebook koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)