ΔΥΝΗΤΙΚΑ “ΕΚΒΙΑΣΙΜΗ” ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ

Στην πολιτική, το παρελθόν οποιουδήποτε κρίνεται και αξιολογείται υποχρεωτικά, επειδή αντανακλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προσώπου, το οποίο εκλεγμένο ή όχι, συμμετέχει, επηρεάζει, διαμορφώνει, ή ενεργεί, παράγοντας πολιτικό λόγο ή έργο.

Παραιτήσου απλά, σιωπηλά και αθόρυβα!

ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ “ΕΚΒΙΑΣΙΜΗ” ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Σε κάθε περίπτωση. Η παρουσία και η συμμετοχή σου σε Κυβερνητικά Κέντρα Αποφάσεων, απλά δεν επιτρέπεται!

Δυστυχώς το δικό σου παρελθόν πίσω από την “λαμπερή” προβολή του, περιλαμβάνει και την άγνωστη μέχρι στιγμής πλευρά του… που αν μη τι άλλο πολιτικά κρίνοντάς το, είναι τουλάχιστον επιλήψιμη.

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνδεθεί με κανέναν τρόπο με τις επιλογές του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κυρίως με την πολιτική Ζωή της χώρας.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχεις πολιτικό ρόλο με αμφιβόλου ποιότητας χαρακτηριστικά, που μπορεί μοιραία να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες συνέπειες, σε βάρος της “ορθής” πολιτικής και των πολιτών. Της τοπικής ή και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.

Όταν μάλιστα ενεργείς ως Συντονίστρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου. Και όταν λειτουργείς με αυξημένες πέραν αυτού υποχρεώσεις και δυνατότητες.

Όταν διαχειρίζεσαι, κατευθύνεις και επηρεάζεις αποφάσεις, είτε καθαρά πολιτικού χαρακτήρα, είτε με πολιτικο-οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο.

Οι πιθανότητες για “έκπτωση” αξιών, αυξάνονται δραματικά.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

Φύγε απλά, σιωπηλά και αθόρυβα!
Για σένα φρόνιμο. Για όλους καλύτερο!

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)