Δημοσιεύουμε την αντίδραση του ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Αντώνη Καμελίδη, σε δημοσίευμα του koumanto με τίτλο “Στα άδυτα του Πολυκοινωνικού” όπου σε αυτό μεταξύ άλλων αναφερθήκαμε και στην πρόσληψη συγγενικού προσώπου της Προέδρου, αφήνοντας διάχυτη την αμφιβολία μας αναφορικά με αν αυτό είναι ηθικό ή όχι.

Αν και για συγκεκριμένο λόγο γράψαμε μόνο για ένα πρόσωπο (την μία αδελφή της) ο ίδιος αναφέρεται σε δύο πρόσωπα, δικαιολογώντας την νόμιμη πρόσληψή τους και κάνοντας μικρό σχόλιο μιας γραμματοσειράς για το ηθικό ή ανήθικο στην πολιτική ζωή…

Η απάντηση του ειδικού συμβούλου του Γιάννη Ζαμπούκη

Το ερώτημα “ηθικό ή ανήθικο;” είναι και ένα δίλημμα που υπάρχει στην πολιτική ζωή από αρχαιοτάτων χρόνων. 

Αυτές τις μέρες αυτό το ερώτημα απασχολεί έντονα όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και κάποιες δημοτικές παρατάξεις. (Εννοεί προφανώς αντιδράσεις μετά το θέμα έρευνας του koumanto) . 

Αφορά την απόφαση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης για κατάθεση αιτήσεων σε ότι  αφορά τις γνωστές ολιγόμηνες προσλήψεις  στο Δήμο.

Είναι ηθικό ή ανήθικο, λόγω του επιθέτου σου να μην έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτηση για εργασία με διάφανο και νόμιμο τρόπο;

Ο Δήμαρχος δεν πήρε ειδική απόφαση για τις προσλήψεις των δύο συγγενικών προσώπων της Προέδρου του Πολυκοινωνικού.

Τηρήθηκαν οι ίδιες διαδικασίες για όλους τους πολίτες που κατέθεσαν αίτηση.

Aυτοί που προσλαμβάνονται από την δημοτική αρχή Ζαμπούκη θα πληρώνονται τουλάχιστον κανονικά και θα έχουν και νόμιμες συμβάσεις.

Το λέμε γιατί θυμόμαστε τους 50 δημότες που εργάστηκαν επί Λαμπάκη παράνομα στην καθαριότητα, χωρίς συμβάσεις και έμειναν  απλήρωτοι για 2 & 3 χρόνια.  

Τότε όλα μα όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανεξαιρέτως το ανέδειξαν ασκώντας σκληρή κριτική στην πρώην δημοτική αρχή. Κανείς δημοσιογράφος δεν το έκανε γαργάρα.

Κρίνετε εσείς από όλα αυτά τι είναι ηθικό και τι ανήθικο.

Η απάντηση του koumanto μια θα μπορούσε να είναι. Όλα και όλοι κρίνονται!

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)