Η αγαπημένη πλέον θεία για πολλούς, που όλα τα βλέπει και όλα τα ξέρει, μοιράζει από εδώ κι εκεί τις ιστορίες της.

Εμένα όμως μου είπε την πιο αφροδισιακή και σκανδαλιάρικη. Μου είπε για τον γιατρό με τα σγουρά μακριά μαλλιά ( Σαμψών)  και την μεγάλη του αγάπη στα αυγά και στα κουκιά.

Ήταν ένας γιατρός με πολύ μεγάλη ψυχή, χαμογελαστός και πάντα πρόθυμος. Μέσα στην κρίση έδινε αυγά σε όλους του συνανθρώπους του ( φτωχούς ειδικά ). Λέγεται ότι μοίραζε κάθε εβδομάδα, γύρω στα 2000 – 3000 χιλιάδες αυγά! 

Προσεχτικά τα μοίραζε, για μην σπάσει ούτε ένα! Ήθελε να γεμίσει το Δήμο Αλεξανδρούπολης με ωραίες ομελέτες. Έδινε και συνταγές με σαλαμάκι ή κασσεράκι και η καλύτερη ήταν αυτή με τα φρούτα, η εξωτική ομελέτα του Πολυκοινωνικού!

Όλοι ήταν ευχαριστημένοι από αυτή του την πράξη και πρώτα πρώτα ο ίδιος. Κανείς παραπονεμένος. Ούτε οι φίλοι του, αφού και για αυτούς έβαζε πλάτη και έδινε “αγκαλιές” από αυγά! 

Επειδή όμως ήταν έξυπνος άνθρωπος που διετέλεσε επί σειρά ετών σε μεγάλες καρέκλες, ήξερε, πότε σου  βγαίνουν τα κουκιά και πότε όχι.

Για αυτό και όταν μιλούσε για την τοπική πολιτική έλεγε “τα κουκιά παιδιά δεν βγαίνουν”. Είναι λίγα, δεν φτάνουν και αφού δεν φτάνουν εγώ θα παρά – μείνω!  

Δεν μπορούν να λειτουργούν όλοι σαν εμένα. Εγώ ξέρω να μαγειρεύω τα κουκιά με τα αυγά, τα αυγά με τα ακτινίδια, τα αυγά με τους φίλους κτλ.

Δεν μπορεί το σύστημα να με πετάξει έξω. Έχω εκτόπισμα εγώ. Έχω γαλόνια και  φίλους που συνεργάζομαι και ξέρουν καλά την δουλειά και το μαγείρεμα! 

Δεν με κουνάει ούτε “ο Δήμαρχος” εμένα! Συνήθιζε να λέει και γελούσε δυνατά. 

Σας είπα πως η θεία ξέρει πολλές τέτοιες ιστορίες. Για πολλούς και με όλες τις λεπτομέρειες.

Και μου τις είπε όλες. Και σκανδαλιάρικες και αφροδισιακές.

Ακόμη και τα ονόματα ξέρω πια. Ονόματα που έχουν κύρος και θέσεις!!!

i love you θεία, είσαι εξαιρετική!

Μου την έφτιαξες την μέρα! 

Πώς το λένε …..make my day!

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)