Στο δημοτικό συμβούλιο της 12/10/2020 φάνηκε  ότι ο Δήμαρχος  Ζαμπούκης δεν έχει σκοπό να ενδώσει στις  απαιτήσεις του Βαγγέλη Μυτιληνού, για παραχώρηση εξουσιών και επιπλέον θέσεων στη Δημοτική αρχή.

Ο Βαγγέλης Μυτιληνός τότε “έδειξε δόντια”, όπως ακριβώς έκανε και όταν ο πρώην Δήμαρχος Λαμπάκης, του πήρε από τα χέρια την Προεδρία της ΔΕΥΑ. 

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης έτριβε τα χέρια του, βλέποντας τον παλιό του συνεργάτη να τον επιβεβαιώνει δείχνοντας τι σημαίνει πολιτικός τυχοδιωκτισμός.

Ο  Λαμπάκης και ο στενός πυρήνας των 4 επιτελών του, ελπίζουν πλέον ότι μετά τον Παύλο Μιχαηλίδη, βρήκαν νέους υποστηρικτές. Τον Μυτιληνό και τους δύο συμβούλους του (;)  Λέτε ίσως και τον Καρυπίδη αρχηγό της ΑΝΑΣΑ; Θα δείξει.

Εντωμεταξύ την Κυριακή το μεσημέρι σε καφενεδάκι απομακρυσμένου όμορφου οικισμού ανατολικά του Δήμου, δύο υπ΄ ατμόν στελέχη του Λαμπάκη συζητούσαν με δύο πρόσωπα κλειδιά, απολαμβάνοντας μεζέδες. 

Μόλις με αντίκρισαν, τους βγήκε το τσίπουρο από τη μύτη! 

Μάλλον πολύ πριν από τα Χριστούγεννα… κάποιοι θα πουν τα κάλαντα στην παράταξη τους.  

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)