Μεταξύ άλλων επαφών του δημάρχου, περιλαμβάνεται και αυτή με το Υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης αντικείμενο τον έλεγχο σε εξέλιξη, για τους χιλιάδες τόνους φρούτων και χυμών που διέθεσε το Υπουργείο στο Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης τα τελευταία 5 χρόνια.  

Στο koumanto γνωρίζουμε εκ των έσω τις εξελίξεις και επιβεβαιώνουμε ότι το Υπουργείο, απαιτεί τις αναλυτικές λίστες από κάθε διανομή (στο σύνολό τους είναι δεκάδες) με τα ονόματα και τις υπογραφές των πολιτών, που παρέλαβαν προϊόντα από αυτό το πρόγραμμα και απειλεί με ποινές και καταλογισμούς.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης και η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού, επιμένουν και ζήτησαν αυστηρό έλεγχο σε βάθος.

Ωστόσο για την ισορροπία των πραγμάτων και σε αναμονή του ελέγχου, οφείλουμε να μην θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι υπάρχει παράνομη διαχείριση και διάθεση των εν λόγω φρούτων, κάτι βέβαια που διαφαίνεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί.

Θανάσης Ζωγράφος   

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)