Κοινή ανακοίνωση Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και των βουλευτών Μανόλη Χνάρη – Χριστίνας Σταρακά, υπεύθυνων Κ.Τ.Ε. Αγροτικής Ανάπτυξης

Δεν έχουν τέλος τα λάθη, οι παραλείψεις, οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις και οι παρατυπίες που συνεχώς αποκαλύπτονται στον εποπτευόμενο οργανισμό του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  ΟΠΕΚΕΠΕ.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε -το επιβεβαίωσε και η προσωρινή αλλά τελικά παρατεινόμενη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ,- ότι στο πλαίσιο ελέγχου του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου, προέκυψε λανθασμένη πληρωμή τον Ιούλιο του 2023 η οποία αφορά σε 196.083 παραγωγούς και αντιστοιχεί σε πόσο €50.755.440,32.

Τα χρήματα αυτά σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα πρέπει να αφαιρεθούν από τους αγρότες ως αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά και κάποια να συμψηφιστούν με μελλοντικές πληρωμές.

Σε κάθε περίπτωση για λόγους διαφάνειας και αξιοπιστίας του οργανισμού, αναμένουμε να δοθούν στη δημοσιότητα αναλυτικά τα στοιχεία πληρωμών ενιαίας ενίσχυσης  του πρώτου έτους εφαρμογής του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ.  

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)