🌐 Η οργανωμένη αυθαιρεσία αστυνομικών οργάνων κατά δημοσιογράφων, έχει δυστυχώς αρχίσει να γίνεται κάτι συνηθισμένο αλλά ευτυχώς… όχι χωρίς αντιδράσεις που τις αποκαλύπτουν διεθνώς!

🌐 PRO NEWS: Δύο περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας και κατάχρησης εξουσίας, κατά του Αθανασίου Ζωγράφου μέλους της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης και ιδιοκτήτη του koumanto.gr, καθώς και του Αντωνίου Μποσνακούδη μέλους της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου και Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ…

καταγγέλθηκαν στο Συμβούλιο της Ευρώπης από: Την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων EFJ.Την Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων IFJ Το International Press Institute.

🌐 PRO NEWS …στην Αλεξανδρούπολη κατά τη διάρκεια δίκης του δημοσιογράφου Θανάση Ζωγράφου (μέλους της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης) και ιδιοκτήτη του koumanto.gr, όπως επίσης και καταγεγραμμένου στο επίσημο μητρώο του emedia https://www.media.gov.gr/ αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί, τον αμφισβήτησαν αυθαίρετα. Συνεπώς αμφισβήτησαν (και ακύρωσαν;) την εγκυρότητα του μητρώου emedia !

🌐 PRO NEWS: Από το Συμβούλιο της Ευρώπης, παρατίθεται και σύνδεσμος για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα από το koumanto.gr που δημοσιοποιεί τέτοιες αυθαιρεσίες.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ LIBE: “ΑΝΘΕΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ”

…Στην συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής LIBE του Ευρωκοινοβουλίου, μεταξύ άλλων και για τα μεγάλα προβλήματα στην Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, αναφέρθηκε και ότι η αμφισβητήσιμη ακεραιότητα τμήματος του προσωπικού της Αστυνομίας οδηγεί στην κουλτούρα της ατιμωρησίας όπου ανθεί η διαφθορά. Αυτά είναι προβλήματα που πρέπει να θεραπευτούν κατά προτεραιότητα». Συνεπώς είναι γνωστό ευρύτερα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση το έδαφος της διαφθοράς εντός της Αστυνομίας, πάνω στο οποίο στηρίζονται τέτοιου είδους συμπεριφορές που περιγράψαμε αλλά δεν μπορούν πια να γίνονται ανεκτές.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… .GR

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Κινητό: 6948961006

Email: info.katagelies@gmail.com

Θανάσης Ζωγράφος

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

#koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)