Κατά τον Σόλωνα, την αντίληψη που διαμόρφωσε και διατυπώνει στις *ελεγείες του για τον άνθρωπο με χαρακτηριστικά υπεύθυνου πολίτη…  ο άνθρωπος δεν είναι απλά ένα άτομο με ιδιωτική ζωή. 

Είναι μέλος μιας πολιτικής κοινότητας και κυρίως είναι ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου, απέναντι στο οποίο έχει σημαντικό μέρος ευθύνης.

Κατά την αντίληψη που διαμορφώνουμε μέσα από αυτήν την εικόνα επί της οδού Αίνου στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, ο άνθρωπος αυτός αν είναι κάποιας ηλικίας, αδιαφορεί συνειδητά το κοινωνικό σύνολο και τον χαρακτηρίζει επιδεικτική ανευθυνότητα.

Αν είναι νεαρός. Οι γονείς, το οικογενειακό όπως και το φιλικό του περιβάλλον  γενικότερα, ας τον βοηθήσουν να συνειδητοποιήσει την ευθύνη που του αναλογεί!

 *Ελεγεία: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Κινητό: 6948961006

Θανάσης Ζωγράφος

Email: info.katagelies@gmail.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

#koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)