Το φθινόπωρο ξεκινάει θερμό και γεμάτο ενδιαφέρον.

Το koumanto από τον Ιούλιο άρχισε σιωπηρά την έρευνα για το Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης και στις αρχές  Αυγούστου έφερε στην δημοσιότητα μέρος αποκαλυπτικού ρεπορτάζ και αποκαλύψεις που προκάλεσαν τα πρώτα σημάδια “θορύβου” αλλά και τις πρώτες αναμενόμενες αντιδράσεις…

Στην συνέχεια και πριν καν μπει ο Σεπτέμβρης, ακούσαμε στο ράδιο STATUS δύο πρώην Προέδρους του Πολυκοινωνικού της Αλεξανδρούπολης. 

Οι συνεντεύξεις τους θα αναλυθούν και εξάλλου, η έρευνα του koumanto συνεχίζεται. 

Επίσης είναι θετικό ότι η εξέλιξη αυτή δημιούργησε το ερέθισμα και σε άλλα ΜΜΕ να ασχοληθούν με τα θέματα διαφάνειας, οικονομικής διαχείρισης, λειτουργίας και πρακτικών όσων διοίκησαν και διοικούν  αυτό το Νομικό πρόσωπο στο βάθος της τελευταίας 5ετίας.  Δηλαδή τους Αντώνη Βαμβακερό, Χρήστο Γερακόπουλο, Νίκο Ραπτόπουλο και την Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου.

Τα στοιχεία (έγγραφα, συμβάσεις, εντάλματα, πληρωμές, δαπάνες, προμήθειες κλπ)  που έρχονται στα χέρια μας μέσω νομικής οδού, προκαλούν  και προβληματίζουν.

Ακόμα και όσα εντοπίσαμε ψάχνοντας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ συνδυαστικά με τα στοιχεία που ήρθαν στην γνώση του koumanto, είναι επιεικώς… απίστευτα!

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην γνωστή σκανδαλώδη διανομή 88 τόνων ακτινιδίων.

Υπάρχουν κι άλλα φρούτα. Σχεδόν αμέτρητα. 

Ο κ. Ραπτόπουλος αναρωτήθηκε στη συνέντευξη του, ποιους λόγους είχε να καλύψει ενέργειες των πρώην Προέδρων  του Πολυκοινωνικού  

Ουδείς δύναται να κατηγορήσει για κακοδιαχείριση ατεκμηρίωτα έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ να διοικήσει το Νοσοκομείο και το ΙΚΑ. Μέχρι και συστατικές επιστολές από Υπουργούς έχει.

Να σημειώσουμε πάντως, όπως έγραψε το STATUS,  ο κ. Ραπτόπουλος δήλωσε ότι η στήριξη του προς τον Ζαμπούκη ήταν “κομματικά ιδεολογική”. Εδώ χρειάζεται λίγο Μπαμπινιώτη… Ή έστω μεταφραστή.

Το “ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ” είναι πλέον θέμα προτεραιότητας για την τοπική κοινωνία, γιατί όντως είναι μια κατηγορία από μόνο του.

Πάνω απ΄ όλα και όλους βρίσκεται το συμφέρον των Δημοτών και αυτό θα έπρεπε να υπερασπίζονται οι Πρόεδροι.

Όσο για τις πηγές μας…

Για μας κελαηδούν τα πουλιά.

Θανάσης Ζωγράφος

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)