Φωτιά στα μπατζάκια σας… Καυτός προβλέπεται ο Ιούνιος! 

Πως το πάτε δηλαδή;;; Αφού ο Ζωγράφος αν και προσέγγισε τις κόκκινες γραμμές, κατάλαβε τα όριο μεταξύ του ηθικού και του ανήθικου σπάζοντας με όποιο κόστος τα δεσμά που τον κρατούσαν…

Και αφού δεν προχώρησε ως “πολεμική μηχανή” στην εφαρμογή του σχεδίου σας, που βασικό σκοπό είχε τον αφανισμό της παράταξης Πόλη Και Πολίτες με παραπλανητικές ενέργειες, ανακρίβειες, ψεύδη, συκοφαντίες, και διαρκή πόλεμο μέχρι τέλους που για κάποιους, θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και σε αναπάντεχο αποτέλεσμα με κοινωνικό, προσωπικό και οικογενειακό κόστος…

Με πρώτο στόχο τον Αρχηγό της και πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. 

Δεύτερο στόχο: Τον Αντώνη Βαμβακερό (και εμβόλιμα την Διευθύντρια του Πολυκοινωνικού)

Τρίτο στόχο: Τον Νίκο Γκότση ( ειδικά για λόγους που σχετίζονται με συχνές εμφανίσεις εκπροσώπησης αλλά και ίδια καταγωγή με την “Πρόεδρο”).

Ενώ την ίδια τύχη θα είχαν Ραπτόπουλος, Ζιώγας, Γερακόπουλος, Ουζουνίδης και άλλοι…(“Χτυπώντας” όλους ελπίζατε στη διάσπαση και τον μονόδρομο)

Και αφού ο Ζωγράφος αναμετρήθηκε με την ηθική του και αποχώρησε… 

Ο μηχανισμός σας και πρόσωπα που φιγουράρουν ως ΣΤΕΛΕΧΗ στην ιστοσελίδα σας Δήμος για όλους πρώτα εσύ, θέλουν ακόμα και μέσα από σχόλια στο ίδιο το koumanto (facebook), να τον εμφανίζουν σαν ανήθικο!

Ε! Λοιπόν… Όσο και να προσπαθήσετε Εγώ παραμένω με ηθική, γιατί έστω και στο παρά πέντε, την προστάτεψα!!! 

Ωστόσο και επειδή δυστυχώς! Η κα Πορτοκαλίδου ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΑΣ (προσφέροντας κακή υπηρεσία για σας) με προκαλεί προσβάλλοντας δημόσια την ηθική μου… 

Σύμφωνα με το “δράση και αντίδραση”… Και δίχως να εκφράζω εδώ καμιά απολύτως δική μου εκτίμηση περί της ηθικής όλων σας… 

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ!!!

Προστάτεψα τη δική μου ηθική και το αποδεικνύω έμπρακτα! 

Σειρά σας τώρα, να αποδείξετε τη δική σας!!!

Ακολουθούν και αυτούσια τα δύο σχόλια, όπου εκτός από τον χαρακτηρισμό (ύβρη) που στο 2ο μου προσάπτει η κα Πορτοκαλίδου, θα διαπιστώσετε σύγχυση αντίληψης και περίεργες απόψεις για το μοντέλο κούνιας που πρέπει να αποδεχτούμε ως καλό και ακίνδυνο (ΦΩΤΟ από e- evros) στο πάρκο Ποιμενίδη εν έτη 2021!!!

Επιβραβεύοντας (ίσως;) τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τους συνεργάτες του αντιδημάρχους…

Για μια ακόμα προσφορά στον τόπο. Με συναισθηματικό μάλιστα χαρακτήρα και μνήμες… Αφού μας Θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια και πως παίζαμε πριν 60 χρόνια.

Και το τραγικό; ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ δικό της σχόλιο… Θα διαπιστώσετε το απίστευτο!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ούτε λέξη για το έλλειμμα και την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής!

Κάτι ακόμα… Η αντιπολίτευση ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ τι κάνει; Είστε εδώ ή πήγατε όλοι μαζί διακοπές νωρίτερα;
Συνδιοικείτε… Ή κάποιοι από σας, σε άλλον πλανήτη κατοικείτε; Επιτέλους! Επιστρέψτε στην πραγματικότητα!
Αν δεν θέλετε να “σπάσετε”  αβγά… Ασχοληθείτε με συλλόγους και αποσυρθείτε από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Δεν είστε εκεί για δημόσιες σχέσεις και φιλίες. Με τόσα κενά και τόσα δεινά… Οι δημότες, σας χρειάζονται ενεργούς όσο ποτέ! 
Διαβάστε τα δύο σχόλια της κυρίας Πορτοκαλίδου η οποία είναι μέλος της παράταξης του δημάρχου Ζαμπούκη και ανέλαβε το δύσκολο έργο να τον εκθέτει σε βαθμό που τον κάνει… Ρεντίκολο! 

 Georginna Portokallidou:  Μια εικόνα με παιδιά να παίζουν με λάστιχα στο δέντρο έγινε πολιτικό πυροτέχνημα

Υπήρξαμε και εμείς παιδιά με την ίδια εφευρετικότητα και φαντασία, προφανώς σας συμφέρει να το ξεχνάτε και σεις τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια και η παράταξή Λαμπάκη. Πότε τα παιδιά έπαιζαν μόνο με τα συμβατικά παιχνίδια ή ποια είναι αυτή η τρομακτική επικινδυνότητα, έχετε δει πως παίζουν τα παιδιά στις παιδικές χαρές η αν δε έχετε δει θυμηθείτε τον ευατό σας, μόνο” ο θεός μας φυλούσε” και συνεχίζει να τα φυλάει!

Georginna Portokallidou: Ας πάμε στο “Το δημοσίευμά του με τίτλο: ZAMPOUKINI ELASTICO με παιδιά που κινδυνεύουν από πνιγμό σε πάρκο του δήμου όπως γράφεις…”. Δεν έγραψα πουθενά την φράση “με παιδιά που κινδυνεύουν από πνιγμό σε πάρκο του δήμου”, διότι πιστεύω ότι κανένα παιδί μικρότερης ηλικίας των έντεκα δεν νοείται να παίζει ανεπιτήρητο πουθενά κι ότι για παιδιά άνω των 11-12 χρόνων αυτή η αυτοσχέδια κατασκευή παιδιών ή γονέων δεν είναι τόσο επικίνδυνη τουλάχιστον με τη λογική που εσείς υπονοείτε (τα πάντα γύρω μας είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, ακόμη κι η κατάποση) και επίσης δεν πιστεύω ότι κι εσείς ο ίδιος τη θεωρείτε τόσο επικίνδυνη, διότι εν τοιαύτη περιπτώσει είστε κάτι παραπάνω απ΄ ανήθικος ώστε να στηρίζετε σκωπτικά κείμενα και να διακωμωδείτε πρόσωπα και γεγονότα εκμεταλλευόμενος μια παγίδα θανάτου παιδιών αντί να κάνετε μία καταγγελία! Τέλος στη φράση σας “Ε! Ευτυχώς που μάλλον δεν σε γνωρίζουν οι γονείς αυτών των παιδιών…” θα συμφωνήσω απόλυτα ευτυχώς που δε με γνωρίζουν, διότι αν αφήνουν παιδιά αυτής της ηλικίας να παίζουν ανεπιτήρητα όχι στο πάρκο αλλά και στο ίδιο το δωμάτιο τους είναι εγκληματίες και θα τους έκανα καταγγελία στην πρόνοια.

ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΙΡΕΣ!!!
Η ΙΔΙΑ ΟΛΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ… ΩΣ  “ΠΑΓΙΔΑ  ΘΑΝΑΤΟΥ  ΠΑΙΔΙΩΝ”  ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ! 

Δείτε τώρα και τα μηνύματα που ακολουθούν. Κυρίως τις γραμμές που έχω επισημάνει, για να καταλάβετε την πολιτική τουλάχιστον μόρφωση της Γεωργίνας Πορτοκαλίδου…

Αφήνουμε δικό σας το συμπέρασμα. Η χαρά δική σας. Όσο για την λύπη, ας την αφήσουμε στην λησμονιά, στην λεμονιά, στην πορτοκαλιά, στα ξύλα και στις πέτρες!

Είναι απαραίτητο να θυμάσαι… Αλλά και ωφέλιμο να ξεχνάς! 

(Θανάσης Ζωγράφος)


Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)