Γυρνώντας στο κοντινό παρελθόν δεν θα δυσκολευτούμε να βρούμε και κατορθώματα της Παράταξης “Πόλη και πολίτες”. Στελεχών δηλαδή της πρώην Δημοτικής Αρχής.

Κατορθώματα δηλαδή… του πρώην Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη που ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και κουνάει το χέρι όπως κάνουν και κάποιοι από τους στενούς του συνεργάτες, για θέματα προσκλήσεων σε διαγωνισμούς, για εκπτώσεις και απευθείας αναθέσεις.

ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ απαραίτητα για το καλό του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των δημοτών της… Αλλά σίγουρα για το καλό και το συμφέρον της παράταξής τους και της αντιπολίτευσης. Δηλαδή, για το δικό τους καλό!!!

Ωστόσο. Πράξεις και πρακτικές ανθρώπων οποιασδήποτε Δημοτικής Αρχής, που διαχειρίζονται ή διαχειρίστηκαν τα χρήματα των Δημοτών και που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

Πρέπει να αναδεικνύονται δημόσια. Οι λόγοι πολλοί! 

Στο koumanto διαπιστώσαμε και δημοσιεύουμε παράδειγμα για την ευρηματικότητα καθώς και την τακτική της Πρώην Δημοτικής Αρχής.

Δύο πρωτοκλασάτοι  πρώην Αντιδήμαρχοι του Βαγγέλη Λαμπάκη ( σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι ), ανακάλυψαν νέους τρόπους να διαχειρίζονται τα χρήματα μας.

Επικαλούμενοι δήθεν έκτακτες ανάγκες,  έκαναν προφορικές συμφωνίες και ανέθεταν προφορικά δουλειές σε εργολάβους χωρίς να ζητούν καν προσφορές από άλλους επαγγελματίες.

Η 1η περίπτωση αφορά τον Γιώργο Κουκουράβα, ο οποίος την 30/4/2019 (ούτε ένα μήνα πριν τις εκλογές) έδωσε με προφορική συμφωνία και ανάθεση 18562,64 € για καθαρισμό χειμάρρων και καναλιών. 

https://drive.google.com/file/d/1nfFaJ-QsG6OMjW3VWgGPaLvLdFUJQkdk/view?usp=sharing

Η 2η περίπτωση αφορά τον κ. Χρήστο Ζιώγα, ο οποίος στο τέλος Μαΐου 2019 (στις εκλογές δηλαδή) έδωσε με προφορική συμφωνία και ανάθεση 16.461,0  € στον ίδιο εργολάβο για εργασίες στον ΧΑΔΑ.

https://drive.google.com/file/d/1O0IOkGb8qyAoc9xW7uw35qpkQ-LcRDHD/view?usp=sharing

Και στις δύο περιπτώσεις ο τότε  Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι συνεργάτες του δεν τον πλήρωσαν τον άνθρωπο (γιατί άραγε;) και αναγκάστηκε να σύρει τον Δήμο στα δικαστήρια. Αλλά πριν τον σύρει έκανε αίτημα εξωδικαστικού συμβιβασμού (Τυχαίο);

Ποιον λέτε να είχε δικηγόρο; Σωστά μαντέψατε! Την σύζυγο του Δημάρχου Λαμπάκη.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Πάλι σωστά μαντέψατε! 

Αποδέχτηκε η Οικονομική επιτροπή (όλοι στελέχη του Λαμπάκη) και πληρώθηκε ο άνθρωπος.

Μήπως αισθάνεστε και εσείς όπως και εγώ ότι μας ταΐζουν άχυρο;

Η έρευνα του koumanto, αρχίζει και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα ενδιαφέροντος.

Θανάσης Ζωγράφος

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)