Στην Πρωτεύουσα του Έβρου βρίσκεται από χθες η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. 

Δρακόντεια τα μέτρα, συμβολική η επίσκεψη, με αφορμή τον εορτασμό των 101 χρόνων από την απελευθέρωση της Αλεξανδρούπολης και την ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό.  

Χθες συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως, Σαμοθράκης κ. Άνθιμο και ακολούθως με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο και τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Πέτροβιτς.

Κατά την άποψη αρκετών ήταν μια σεμνή και λαμπερή παρουσία, αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι η συμβολική επίσκεψή της στην ευρύτερη περιοχή. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει τόσο σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, όσο και εκτός συνόρων.

Αύριο Σάββατο 15/5/2021 το πρόγραμμά της περιλαμβάνει μετάβαση στην Ορεστιάδα, όπου  θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη. Θα συνεχίσει την ημέρα της, συναντώντας διαδοχικά τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, τον Δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και τοπικούς φορείς. Το απόγευμα θα μεταβεί στο Σουφλί για συνάντηση με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τοπικούς φορείς του Σουφλίου και θα ολοκληρώσει την ημέρα της με περιήγηση σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος. 

Σήμερα εκτός των άλλων, παρέστη στη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. Άνθιμου. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο Δόμνα Βισβίζη και επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης για την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και εκπροσώπους των τοπικών αρχών. 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με δήλωσή της στους δημοσιογράφους, εξέφρασε υπερηφάνεια για τους ακρίτες της Θράκης που φυλάνε με αυταπάρνηση, τα ελληνικά και ευρωπαϊκά σύνορα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπερήφανοι για την Αλεξανδρούπολη, μια πόλη που αποτελεί κόμβο ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή και εγγυητή σταθερότητας για τη Θράκη και συνολικά για την πατρίδα μας».

Το koumanto.gr ήταν εκεί καταγράφοντας τόσο την άφιξή της στο δημαρχείο, όσο και εξασφαλίζοντας την “αποκλειστική” χαρακτηριστική λήψη του Θανάση Ζωγράφου από την είσοδό της στον κύριο χώρο, με κοντινό “κάδρο” την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου, ενώ την μεγάλη εικόνα συνθέτουν η  συνοδεία της, όπως και συνάδελφοι Μέσων Ενημέρωσης.

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)