ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΗ... ΜΕΧΡΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑΣ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ koumanto ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 

Κάπως έτσι συνέβη και αμέσως μετά την διακοπή πριν σβήσουν τα φώτα στην αίθουσα συνεδρίασης… Άναψαν τα αίματα!

Στην ημερήσια διάταξη ήταν και ένα θέμα του ΤΟΕΒ.  Από τα πολλά θέματα που έβαλε στην ημερήσια διάταξη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου ανάμεσα τους να “χαθούν” κάποια.

Αυτά δηλαδή που δεν συνέφεραν τη δημοτική αρχή, όπως για παράδειγμα αυτό της ΤΙΕΔΑ που λόγω της σοβαρότητας του αντί να είναι στα πρώτα θέματα ήταν στον αριθμό 29, άφησαν πίσω επίσης και το θέμα του ΤΟΕΒ που εδρεύει στις Φέρες. 

Σύμφωνα με τον Σύμβουλο Δημήτρη Μερκούρη, ο Κώστας Αλεξανδρής που στηρίζει τον δήμαρχο Ζαμπούκη και την παρέα του, αντί να απευθυνθεί στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και στην ομάδα που στηρίζει, τα έβαλε με τους δύο δημοτικούς συμβούλους Δουνάκη και Καρυπίδη ισχυριζόμενος ότι δεν ήθελαν να συζητηθεί το θέμα, όταν η ώρα είχε ήδη προχωρήσει αρκετά και συγκεκριμένα ήταν 12:10 νύχτα. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε στο koumanto.gr και τον Θανάση Ζωγράφο…

“Αν ο Αλεξανδρής, η παρέα του και ο δήμαρχος Ζαμπούκης που στηρίζουν, ήθελαν πραγματικά να συζητηθεί το θέμα του ΤΟΕΒ… Απλά θα είχε τεθεί νωρίτερα. 

Καταδικάζω καθετί που εκφράζεται με βία τόνισε. Ωστόσο θεωρώ ότι δίκαια θύμωσε ο Καρυπίδης γιατί στην προηγούμενη συνεδρίαση ενώ πενθούσε για την απώλεια της μητέρας του, ήρθε με την πρόθεση να το ψηφίσει. Κάτι που δεν έτυχε σεβασμού”! 

Κουβέντα στην κουβέντα, δράση και αντίδραση σε κλίμα γενικότερης αγανάκτησης προερχόμενη κυρίως από την ανεπάρκεια του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, κόπωση που προέκυψε λόγω της πολύωρης και γεμάτης εντάσεις συνεδρίασης, ο διαπληκτισμός κορυφώθηκε σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. 

Το αποτέλεσμα μόνο στενάχωρο μπορεί να χαρακτηριστεί και ευτυχώς που η συμπλοκή είχε “αναίμακτη” κατάληξη, με τον Σύμβουλο Δημήτρη Μερκούρη να μπαίνει ανάμεσά τους όπως άλλωστε και κάποιοι ακόμα που προσπαθούσαν να τους απωθήσουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα… 

Αξίζει να σημειώσουμε: Η συνεδρίαση άρχισε στις 6:00 το απόγευμα “αναγκάστηκε” σε διακοπή λίγο μετά τα μεσάνυχτα!!!

Η προσπάθεια να υποβαθμιστούν σημαντικά θέματα, αλλάζοντας προτεραιότητες για να αποδυναμωθούν οι αντιδράσεις.

αδιαλλαξία και η απαξία 

Οι έντονες αντιπαραθέσεις και οι εντάσεις πολλές. Ο “στημένος” πρόεδρος,  όπως πάντα “λίγος” για να διαχειριστεί το ηλεκτρισμένο περιβάλλον.

Προφανέστατα λοιπόν και μόνο, οι ατελείωτες ώρες κόπωσης, η νευρικότητα, ο θυμός, η αγανάκτηση κλπ, είναι τα συστατικά εκείνα που δημιούργησαν αρνητικό κλίμα και πυροδότησαν εκρηκτικές συμπεριφορές… 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Email: mme.dimosiotita@gmail.com

Κινητό: 6948961006

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOU TUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)