ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΩ  ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ! 

Για να δείτε την αλλαγή στην εφαρμογή στο ANDROID κινητό σας: Ανοίξτε το PLAY STORE. Στην αναζήτηση πληκτρολογήστε: Ασφαλης δημοτης. Κατεβάστε την εφαρμογή και αυτό είναι όλο.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ, εκτός του ότι με προσέβαλε ποικιλοτρόπως, εκμεταλλεύτηκε με οποιοδήποτε τρόπο την δουλειά και το έργο μου και ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ σε βάρος μου… 

Συνέβαλε εσκεμμένα, με δόλο και καθοριστικά στην οικονομική ζημία άνω των 28.000 ευρώ που έχω υποστεί, όπως και στην οικονομική δυσπραγία που έχω περιέλθει εξ αιτίας των πράξεών της, ενώ απολαμβάνει οφέλη που μου ανήκουν και ΠΑΡΑΝΟΜΑ καρπώνεται!

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ…

ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Σε επίσημα έγγραφα της προς τον δήμο Αλεξανδρούπολης, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ψευδώς δηλώνει αρχικά ότι είναι δημιουργός-ιδιοκτήτης των δικών μου εφαρμογών, δωρίζοντας την “fixmydaylife” και ΠΑΡΑΝΟΜΑ εμφανίζεται ως πωλητής της εφαρμογής “Ασφαλής δημότης”

Στην συνέχεια και σε έγγραφα των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον μου, ακυρώνει αυτή την ΠΑΡΑΝΟΜΗ δήλωσή της και αντί να υποστηρίξει την αρχική επίσημη επίσης θέση της, αλλάζει το σενάριο και αναφέρεται σε τρίτο δημιουργό που… Προσέξτε! 

Δεν τον αναφέρει στα σχετικά έγγραφα. Αλλά κυρίως δεν τον ανέφερε ούτε και εντός ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ σε ερωτήσεις της έδρας! 

Ο εκπρόσωπος (και ένας εκ των ιδιοκτητών) της εταιρίας ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ κος Γιορδαμλής, αντιλαμβανόμενος προφανώς το “κενό” των ισχυρισμών του, κατέληξε στο να μας πει σχεδόν ψελλίζοντας…  Ότι ΔΕΝ τον γνωρίζει! 

Δηλαδή και δεν είναι η ίδια δημιουργός… Και δε γνωρίζει τον δημιουργό! 

Δεν γνωρίζει από ποιόν τις απέκτησε; 

Ρωτούσε απεγνωσμένος την δικηγόρο του, η οποία ανασήκωνε τους ώμους δηλώνοντας άγνοια… 

Και το χειρότερο;

ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ!

Ρωτούσε πάλι την δικηγόρο του, ή οποία πάλι ανασηκώνοντας τους ώμους δήλωσε άγνοια…

Στην προσπάθειά του να υποστηρίξει ανόητα την θέση του και να “καλύψει” τους ισχυρισμούς του, μεταξύ… του δεν θυμάμαι και νομίζω… 

Τελικά, κάτι θυμήθηκε! 

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Δεν περιέγραψε μόνο διαφορετικές και άσχετες με την συγκεκριμένη εφαρμογή λειτουργίες, αλλά και εντελώς διαφορετική εφαρμογή!  

Δική μου επίσης και μια από τις τρεις που περιλαμβάνονται στην απάτη που έχω υποστεί από τον δήμο και τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη προσωπικά… 

Αλλά δεν είναι μεταξύ των δύο (Ασφαλής δημότης και fixmydaylife) ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΚΛΠ! 

Πάλι σχεδόν ψελλίζοντας, αντί της εφαρμογής “fixmydaylife” που οι δημότες χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα με αυτοματοποιημένες δυνατότητες καταγραφής και αποστολής προβλημάτων και κακοτεχνιών με εικόνα και διεύθυνση ή εκτός πόλης με γεωγραφικό στίγμα… ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!

Περιέγραψε και μάλιστα στο περίπου την εφαρμογή “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 13033” η οποία αφορούσε την αυτοματοποιημένη αποστολή μηνυμάτων εξόδου, κατά την διάρκεια του λοκ ντάουν… ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ αφού Πρόκειται για εφαρμογή που δεν αφορά την Πρίσμα…. 

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! 

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ! 

Η εταιρία του ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ. Που εμφανίστηκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ως δημιουργός-ιδιοκτήτης εφαρμογών η οποία και πώλησε και χάρισε…

Και που ακολούθως δηλώνει ότι δεν είναι αυτή δημιουργός, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!!.

Ένας τρίτος που δεν γνωρίζει!!! (;) Δεν αναφέρει ποιος είναι, ακόμα και στην δικαστική αίθουσα και που σε επίμονες ερωτήσεις ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ  απαντά “δεν ξέρω”… Μου διαφεύγει… 

Kαι που ενεργεί με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου για σχετικά δημοσιεύματα στο koumanto!

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…

Δεν αναφέρει ΚΑΝ (και) την ΕΦΑΡΜΟΓΗ που έκανε δωρεά στον δήμο Αλεξανδρούπολης. Και δεν ξέρει ούτε ποιά είναι, ούτε τις λειτουργίες της!!! 

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ; ΡΩΤΑΜΕ. 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Και μπορεί να το αποδείξει στις ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ, με τον πιο εύκολο και ανώδυνο τρόπο… Ο οποίος είναι και απλός και άμεσος!  

ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΣΧΕΤΗ” ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ!

Κλείνοντας προς το παρόν, επειδή τα παραπάνω επιβεβαιώνουν και αναδεικνύουν όσα παράλογα και παράνομα επικαλείται η εν λόγω εταιρία για τις εφαρμογές των οποίων δημιουργός και ιδιοκτήτης τους και πωλητής ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ, αλλά κυρίως αποδεικνύουν την συμμετοχή της με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή, σε αδίκημα του έχω υποστεί, θα ακολουθήσει η απαραίτητη σειρά νομικών ενεργειών που είναι σε εξέλιξη.

ΩΣΤΟΣΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ. ΚΑΙ  ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΣΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ…

Καλώ όλους τους Αρχηγούς Παρατάξεων… Και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να πάρουν θέση, έστω και τώρα!

Τους καλώ επίσης, να φέρουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο μέσα από οποιαδήποτε προβλεπόμενη διαδικασία.

Επιπλέον ενημερώνω επίσης ότι εξαντλώντας κάθε δυνατότητα στο περιθώριο των νόμιμων ενεργειών μου…
ΑΠΟ ΤΙΣ: 17 – 10 – 2022. ΚΑΙ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ: 34486 ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Για την οποία εδώ και αρκετές μέρες, μάταια προσπαθώ να έχω απάντηση. Παρά τις συνεχείς υποσχέσεις του τύπου, ελάτε αύριο, θα είναι έτοιμη την Δευτέρα κλπ κλπ… Καμία απάντηση δεν έλαβα μέχρι τώρα…

Θανάσης Ζωγράφος

Email: info.dimosiotita@gmail.com

Κιν. Επικοινωνίας 6948961006

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)