Όπως και για τις Δημοτικές εκλογές πλησιάζει η Κυριακή και για τις Περιφερειακές του 2023.

Παρακολουθώντας τα γεγονότα αντιλαμβανόμαστε όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε, την έντονη κινητικότητα, διάφορες δραστηριότητες, τις συνεχείς καθημερινές επαφές και προσεγγίσεις στρατηγικής σημασίας, στην προσπάθεια του Τάκη Τοψίδη να διαμορφώσει ικανό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα μπορεί να σταθεί άξια απέναντι σε αυτό του αντιπάλου του και νυν περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, που όπως είναι γνωστό θα έχει και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο  “ΑΝΤΑΡΤΗΣ” ΤΗΣ ΝΔ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΨΙΔΗΣ (*Τάκης για γνωστούς και φίλους), διεκδικεί εκ νέου λοιπόν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε… Καλή δύναμη!

Λαμβάνοντας υπόψιν το κλίμα όπως διαμορφώνεται από την συγκυρία της περιόδου, ή ακόμα και από την φυσιολογική φθορά του εν ενεργεία αντιπάλου του, θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Τάκης Τοψίδης είναι πολλά υποσχόμενος και παράλληλα η επιλογή του, είναι απόλυτα σεβαστή ως νόμιμο και δημοκρατικό δικαίωμα.

Ωστόσο επειδή το νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό, όπως επίσης επειδή η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι ηθική αλλά και να φαίνεται ηθική…

Στο koumanto.gr θα ακολουθήσει σειρά δημοσιευμάτων και στο περιθώριο της ερευνητικής υποχρέωσης και της κριτικής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Ανατολική Μακεδονία Θράκη Τάκης Τοψίδης, θα κληθεί να πάρει θέση απέναντι σε συγκεκριμένα γεγονότα!

Ακόμα και να απολογηθεί για αρκετά από αυτά!

Προσεχώς στο koumanto.gr …

Αποκλειστικά και με αποκαλυπτικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!

Επικοινωνία:
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)