Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ “ΘΟΡΥΒΗΣΕ” ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΒΙΑ

Σχολιάζοντας το φαινόμενο Γενικότερα.

Υποθέσεις, που είτε αφορούν άκρως απελπιστικές καταστάσεις με βίαιη συμπεριφορά σε παιδιά, είτε αφορούν βασανιστικές πράξεις και μεσαιωνικού τύπου αντιλήψεις απέναντι στην γυναίκα, προβληματίζουν το σύνολο της υγιούς κοινωνίας, από την μια ώς την άλλη άκρη της Ελλάδας.

ΩΣΤΟΣΟ. ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

Ειδικότερα σε ότι αφορά στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με στοιχεία  του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στις αρχές του 2022 αυξήθηκαν τα περιστατικά.

Ενώ  σύμφωνα με τον κοινωνιολόγο του κέντρου κο Δημήτρη Στεφανίδη… Μόνο στο 2021 διαχειρίστηκαν 70 περιπτώσεις!

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι τα περισσότερα περιστατικά για διάφορους λόγους δεν καταγγέλλονται και άρα δεν καταγράφονται, ο αριθμός των κρουσμάτων βίας κατά των γυναικών από Νταήδες “άντρακλες” και “μάγκες” συζύγους… Είναι σίγουρα δυστυχώς  πολύ μεγαλύτερος! 

Δεδομένων των συνθηκών και εκτιμώντας ότι η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα της της εποχής μας γενικότερα.

Εκτιμώντας επίσης, ότι ζούμε σε μακρά περίοδο που κάθε τόσο, η μία υπόθεση διαδέχεται “σκεπάζοντας” την άλλη.

Όπως και το γεγονός ότι στο πρόσφατο παρελθόν…. 

Το koumanto.gr ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την οποία ακολούθως από τον ιδιοκτήτη και διαχειριστή του Θανάση Ζωγράφο, ενημερώθηκαν αρμόδιες αρχές – δικαιοσύνη.

Και αναλογιζόμενοι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επειδή αφορά δημόσιο πρόσωπο. 

Πρόκειται για πρόσωπο με Θεσμικό ρόλο και παράλληλα Αστυνομικό υπάλληλο…

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΥΛΟΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στις αρχές του Αυγούστου 2022, κλήθηκα “από συγκεκριμένη υπηρεσία” και ανέφερα σημαντικές πληροφορίες που ήταν σε γνώση μου σχετικά με την υπόθεση, ενώ παρέδωσα και όλο το υλικό που μου έστειλε η “πηγή” μου (και είχα στην κατοχή μου).

Το υλικό αυτό περιελάμβανε καταγραφή επίσης, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που περιέγραφε κάθετα καθαρά και απόλυτα… Την μαρτυρία της συζύγου, αλλά και τα ευρήματα (πληθυντικός), της γνωμάτευσης.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχα από την εν λόγω υπηρεσία, σε επόμενο στάδιο της διαδικασίας θα με καλούσαν / καλέσουν, από την  εισαγγελία για τα περεταίρω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

Θανάσης Ζωγράφος

Email: info.dimosiotita@gmail.com

Κιν. Επικοινωνίας 6948961006

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)