Ένα κακό… Κακό! Δύο κακά… Συμφορά!!!

Από τον Οκτώβριο του 22 και για αρκετό διάστημα, φρόντιζε ο ίδιος για διαρροές που γνωστοποιούσαν την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο, ενώ τον Δεκέμβριο ακολούθησαν σχετικά (και κατευθυνόμενα θεωρούμε εμείς) δημοσιεύματα, τα οποία εξυπηρέτησαν μέρος ενεργειών διερευνητικού σκοπού.

Προφανώς τότε ή και  καθ’ όλη την διάρκεια μέχρι σήμερα, που για πρώτη φορά το koumanto.gr αποκαλύπτει την απρόσμενη για πολλούς εξέλιξη, τα αποτελέσματα από τα μηνύματα της κοινωνίας που με διάφορους εισέπραττε να ήταν ενθαρρυντικά για την καταληκτική απόφαση.

Ωστόσο. Η “ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ” επιλογή του αυτοαποκαλούμενου ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ Αντώνη Καμελίδη, αλλάζει το κλίμα και ανατρέπει πλέον τα δεδομένα.

Η καταστροφική για τον τόπο συνεργασία των δύο “κολλητών” από το παρελθόν δεν μπορεί κατά την εκτίμησή μας, παρά μόνο ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ το μέλλον του δήμου και των δημοτών Αλεξανδρούπολης.

Δεν πρόκειται για μια ακόμα πληροφορία, αλλά για πραγματικό γεγονός που επιβεβαιώνουμε απόλυτα.

Μάλιστα και τα δύο “καλόπαιδα” έχουν απύθμενο θράσος!

Ο Σταυράκογλου με ομολογημένη παρότρυνση από τον ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ συνεργάτη του στον οποίο έχω υποβάλλει μήνυση και δεν θα αναφέρω εδώ λεπτομέρειες, κάλεσε πρόσωπο της οικογένειάς μου και πρότεινε συνεργασία!

Και θα ‘χω να διηγούμαι… 

Θανάσης Ζωγράφος

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ

Κινητό: 6948961006

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)