Ανέκαθεν η βασική πηγή έμπνευσης της σάτιρας ήταν η επικαιρότητα.

Οι Αμερικανικές εκλογές και η υπόθεση της πλαστογραφίας της υπογραφής του πρώην Αντιδημάρχου Φερών κ. Νίκου Γκότση εν έτει 2020,  είναι τα αντικείμενα της  χιουμοριστικής σατιρικής φωτογραφίας του άρθρου.

Ως γνωστό, ο Νίκος Γκότσης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κατήγγειλε την πλαστογραφία της υπογραφής του, για  591 περιπτώσεις συμβάσεων καλλιεργητών ηλίανθου με ιδιωτική εταιρεία, κατά τον Φεβρουάριο του 2020 που πλέον δεν ήταν Αντιδήμαρχος.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Νίκος Γκότσης (όταν θεωρούμε ότι πρέπει), δέχεται έντονη κριτική από το koumanto. Όμως, όσο και αν τον κρίνουμε ως θεσμικό σε κάποιες περιπτώσεις, δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είναι ικανός ή και τόσο αφελής για να πράξει κάτι τέτοιο.

Συνεπώς όποιος προέβη σε τέτοια πράξη ή είναι απύθμενα θρασύς και έχει άγνοια κινδύνου ή είναι χαμηλότατης νοημοσύνης και δεν δύναται να αντιληφθεί το μέγεθος της παράνομης ενέργειάς του.   

Άλλωστε η σύγχυση και τα κενά που αντιλαμβανόμαστε, μας οδηγεί περισσότερο, στο ότι πρόκειται για αβάσιμες κατηγορίες.

Ωστόσο και επειδή αφορά καταγγελία και ζήτημα της επικαιρότητας, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε στο γεγονός, διατηρώντας επιφυλάξεις και για τις δύο πλευρές.

Το τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, είναι υπόθεση αναζήτησης από τις αρμόδιες αρχές, καθώς και απόφαση της δικαιοσύνης.

Εδώ, αφενός το σατιρίζουμε και αφετέρου το καταγράφουμε ως γεγονός που σχετίζεται με συγκεκριμένη καταγγελία, όπως αντίστοιχα και με την προσφυγή του Πρώην Αντιδημάρχου Νίκου Γκότση στην δικαιοσύνη, ο οποίος κατήγγειλε πλαστογραφία σε βάρος του.

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)