ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ !

0

Ανέκαθεν η βασική πηγή έμπνευσης της σάτιρας ήταν η επικαιρότητα.

Οι Αμερικανικές εκλογές και η υπόθεση της πλαστογραφίας της υπογραφής του πρώην Αντιδημάρχου Φερών κ. Νίκου Γκότση εν έτει 2020,  είναι τα αντικείμενα της  χιουμοριστικής σατιρικής φωτογραφίας του άρθρου.

Ως γνωστό ο κ.Γκότσης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κατήγγειλε την πλαστογραφία της υπογραφής του σε 591 περιπτώσεις συμβάσεων καλλιεργητών ηλίανθου  με ιδιωτική εταιρεία τον Φεβρουάριο του 2020 όταν πια δεν ήταν Αντιδήμαρχος.

Η δικαιοσύνη έχει φυσικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτή την υπόθεση. 

Όσο και αν κρινουμε αυστηρά τον κ. Γκότση σε άλλες περιπτώσεις, δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι είναι τόσο αφελής για να πράξει κάτι τέτοιο.

Συνεπώς όποιος προέβη σε τέτοια πράξη, ή είναι απύθμενα θρασύς και έχει άγνοια κινδύνου η είναι χαμηλότατης νοημοσύνης και δεν δύναται να αντιληφθεί το μέγεθος της παράνομης ενέργειας του η είναι απλά κακομαθημένος.   

Μας έχουν  μπερδέψει οι πληροφορίες ότι οι εν λόγω καλλιεργητές στην συντριπτική τους πλειοψηφία,  προέρχονται από την περιοχή του Τυχερού του Δήμου Σουφλίου και όχι από την περιοχή Φερών. Ίσως δεν έχουμε σωστή  πληροφόρηση και το αναζητούμε.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε από το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Αντιπεριφέρειας, αν τα παρελθόντα έτη 2019, 2018, 2017 κλπ, είχαμε αντίστοιχο αριθμό συμβάσεων με καλλιεργητές από αυτή την περιοχή  και ποιος θεωρούσε τότε τα γνήσια της υπογραφής. 

Προφανώς επειδή είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να συγκεντρώνονται  σε μια υπηρεσία τόσες εκατοντάδες άνθρωποι για την θεώρηση του γνήσιου των υπογραφών, έβαζαν ένα χέρι βοηθείας και διπλανοί Δήμοι για να εξυπηρετήσουν.

Θα αναμένουμε πρώτα το αποτέλεσμα της έρευνας και την απόφαση της δικαιοσύνης, καθώς και τα στοιχεία από το αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας για να να ενημερώσουμε έγκυρα τους πολίτες. 

Θανάσης Ζωγράφος


Ο Δον Κιγκότσης και ο Σφερικός 99,3 FM | Επεισόδιο 2

Previous article

ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *