Δημοτικό ραδιόφωνο “Sferikos 99,3”!  Μια ταλαιπωρημένη δημοτική επιχείρηση! 

Πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται αυτές τις ημέρες για το δημοτικό ραδιόφωνο! Ένα ραδιόφωνο που ιδρύθηκε την 10ετία του 1990 και ήταν το πολυαγαπημένο των Φεριωτών.

Τα τελευταία 5-6 χρόνια αναρωτιέται κανείς ποιος ο λόγος ύπαρξης του και τι προσφέρει στους Δημότες.

Ακούσαμε και διαβάσαμε διάφορα για μπάχαλο, μη νομιμότητα και ποινικές ευθύνες!

Ας τα πάρουμε  με την σειρά και χωρίς πολλές αφροδισιακές λέξεις! 

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο νυν  Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Σφαιρικού Δημήτρης Κολγιώνης ανέφερε ότι δεν υπήρχε νομιμότητα τόσα χρόνια, τίποτα δεν ανέβαινε στην Διαύγεια και ότι τώρα θα ξεκινήσει η σωστή και νόμιμη λειτουργία του! 

Περιμένουμε με επιφύλαξη να το δούμε στη πράξη.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρόεδρος για 5-6 χρόνια του Σφαιρικού Νίκος Γκότσης ανταπάντησε ότι όλα γινόταν με έλεγχο του της Επίτροπου και όλα περνούσαν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ραδιοφώνου!

Είπε ότι υπάρχει διαρροή από το τωρινό ΔΣ του ραδιοφώνου (θαρρείς και γίνονται κρυφά από τους Δημότες!!! )  και βγήκαν κάποια πράγματα στον αέρα π.χ λογαριασμοί της ΔΕΗ, Διαύγεια, Χρέη κτλ και ότι δεν υπήρχε λόγος να ανεβάζουν στην Διαύγεια γιατί δεν έκαναν και πολλά συμβούλια, δεν έπαιρναν  τρομερές και σοβαρές αποφάσεις και εκκρεμούσε ένας νόμος για να αλλάξουν την μορφή του νομικού προσώπου σε ΑΕ,  από το 2011! ( Πόσα χρόνια εκκρεμεί πια, δεν βαρέθηκε;) (Από το 2014 ο νόμος επιβάλλει την δημοσίευση των πάντων στην Διαύγεια )

Αναγνώρισε σαν  λάθος δικό του και του αρχηγού του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη,  ότι επιδότησαν με ελάχιστα λεφτά το δημοτικό ραδιόφωνο!

Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί ο νυν πρόεδρος δεν δίνει στοιχεία για την μη νομιμότητα του Ραδιοφώνου αλλά και τις ευθύνες περί μη δημοσίευσης στην Διαύγεια;

Γιατί δεν μιλάει για τα στοιχεία που έχει βρει (αν βρήκε) για τα χρέη η για τις παρασπονδίες που έχουν γίνει; 

Καταγγελία στην αποκεντρωμένη για τη μη δημοσίευση στην Διαύγεια έγινε; 

Ρωτήθηκε νομικός τι ευθύνες υπάρχουν; 

Έγινε αυστηρός οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος 10ετίας;

Ελέγχθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του σταθμού και οι δαπάνες του αναλυτικά για τον κάθε χρόνο λειτουργίας;

Γιατί καθυστερεί ο κ. Κολγιώνης;

Δε θέλω να υποψιαστώ ότι τον καλύπτει γιατί κάποτε συνυπήρξαν στην ίδια παράταξη!

Γιατί δεν απάντησε ο κ. Κολγιώνης στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο όταν ο κύριος Γκότσης ανέφερε αυτό το θέμα απευθυνόμενος στον Δήμαρχο; 

Πως αλλιώς εκτός από ανοησία μπορεί να χαρακτηριστεί η θέση του κυρίου Γκότση, ότι το ραδιόφωνο ήταν παραπαίδι του Δήμου και δεν υπήρχαν σοβαρά θεματα για να αναρτηθούν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ;

Ο κ. Γκότσης ανέφερε ακόμη ότι  υπήρχε κρίση και όλα τα ραδιόφωνα πήραν την κάτω βόλτα και δεν είχαν πελάτες να διαφημίσουν. Ο μοναδικός δε εργαζόμενος που έμεινε αμοιβόταν με 300 € το μήνα. 

Δεν ανέφερε όμως ότι ο ίδιος εργαζόμενος του σταθμού ίδρυσε και διατηρούσε παράλληλα  μέσα στη κρίση δικό του ραδιοφωνικό σταθμό  που από τον 1ο  κιόλας χρόνο έγινε από τους  πιο επιτυχημένους της περιοχής.

Είπε και το σοφό  «ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ» Δεν κατάλαβα βέβαια τι εννοεί ο ” ποιητής ” αλλά δεν πειράζει.

Ακούστε τον και βγάλτε άκρη εσείς … για να μην λέτε ότι γίνομαι κακός!  https://www.sferikos.gr/n-gkotsis-quot-gia-na-yparchei-skandalo-prepei-na-yparchei-prothesi-quot-akoyste/

 ΥΓ. Πότε περιμένει η Δημοτική αρχή να τιμωρήσει τους υπαίτιους των σκανδάλων που τόσο πολύ μας  διαφημίζει τόσο καιρό !? Η μήπως μόνο φρού φρού και τάχα σκάνδαλα είναι!

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)