Ίσως φταίει ο καυτός ήλιος του Αυγούστου προκάλεσε στομαχικές διαταραχές.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης πρωταγωνίστρια ήταν η Δημοκρατία. 

Από την παράταξη του Δημάρχου, ο  Νίκος Ραπτόπουλος επιδεικτικά εξηφανίσθη γιατί απλά δεν είχε την τόλμη να παραστεί και να ψηφίσει αρνητικά για την Κοινωφελή για την οποία έχει ένσταση σε Προεδρικό επίπεδο. Το  εμπιστεύτηκε ήδη σε κάποιους “φίλους” του που μας το διέρρευσαν.

Πάντως ευτυχώς δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με ασθένεια που τον εμπόδισε να παραστεί, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας εθεάθη “περιχαρής” μαζί με τον κύριο Γερακόπουλο στο Πολυκοινωνικό,  όπου έκαναν προφανώς κάποια εθιμοτυπική επίσκεψη. Θα μάθουμε και γι αυτή την επίσκεψη και θα ενημερώσουμε σύντομα.

Από την παράταξη του κ. Λαμπάκη, υπήρξε μια επίδειξη συνέπειας και υπευθυνότητας από τους κυρίους Κουκουράβα, Αετόπουλο και Σεφεριάδη. Οι άνθρωποι είχαν εκφραστεί και μέσω βίντεο προ μηνών και θεωρώντας ότι ήταν δίκαιο…το έκαναν πράξη όπως έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ κάποτε. «Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»

Ο κ. Φαλέκας ενεφανίσθη και εξηφανίσθη. Η γνωστή τακτική. Δε χρειάζεται σχόλιο. 

Ο κ. Ζιώγας ενεφανίσθη κατά το ήμισυ (Κοινωφελής) και εξηφανίσθη κατά το υπόλοιπο ήμισυ (Αναπτυξιακός οργανισμός).

Ο κ. Θέμης Κυριακίδης μάλλον μπερδεύτηκε και ψήφισε λευκό χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει με όρους λογικής την απόφαση του.

Από όλο αυτό κέρδισαν μόνο οι Δημότες. 

Για κάποιους  η κίνηση των Κουκουράβα, Αετόπουλου, Σεφεριάδη, Κυριακίδη χαρακτηρίστηκε ως “αποστασία απέναντι στην διαφάνεια , την δημοκρατία και τους θεσμούς”.  

Προφανώς θεωρούν ότι  η τακτική  Ραπτόπουλου, Φαλέκα κ.α. είναι επίδειξη πολιτικής τόλμης και ανδρείας.

Καλές διακοπές!

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)