Ο ΗΛΙΑΝΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ

Όπως βλέπετε και εσείς δεν έχει καμία σημασία ότι είναι ένας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία. Σημασία έχει ότι ο Ηλίανθος φύτρωσε έστω και εκεί (τώρα θα μου πείτε πως φύτρωσε εκεί που δεν τον σπέρνουν… Αλλά πάντα έτσι γίνεται με τους Ηλίανθους)

Φαντάζομαι ωστόσο ότι συμφωνούμε, πως κάνει την δική του προσπάθεια να αναπτυχθεί για να ομορφαίνει την ασχήμια που υπάρχει γύρω του! 

Σημασία έχει, ότι ενώ γύρω του όλα είναι ξερά και γεμάτα σκουπίδια, αυτό μπόρεσε και φύτρωσε προσφέροντας μια όμορφη πινελιά από την ομορφιά του.

 

Σημασία έχει ότι αν κάποιος αποπροσανατολιστεί και το κοιτάξει, μπορεί να του δείξει που είναι η ανατολή και που η δύση. Ένα μπούσουλα δηλαδή, έτσι για να μην χάνεστε κάποιοι μέσα στην τόση δουλειά που έχετε!

Άραγε πότε θα καταλάβουν αυτοί “οι κάποιοι, οι αρμόδιοι” τέλος πάντων, ότι τα μικρά καθημερινά όμορφα πράγματα μας ικανοποιούν και μας κάνουν να χαμογελάμε!

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια μας Φάγανε κύριοι  και οι στόχοι να γίνουμε “κάτι” που δεν μπορούμε, από  την μια μέρα στην άλλη!

Κάντε μωρέ ένα μικρό έργο την εβδομάδα! Στο μήνα έστω…

Και ένα μεγάλο το χρόνο να δείτε πόσους ” ηλίανθους ” θα έχουμε στην καθημερινότητα μας!

Αφήστε λοιπόν τις δηθενιές και κάντε μια βόλτα στις γειτονιές! Δείτε τις ανάγκες του κόσμου και σταματήστε να το παίζετε ξερόλες.

Τελικά είναι να τους φοβάσαι αυτούς τους ξερόλες που αρπάζουν αμέσως φωτιά!

Όπως και τα ξερά χόρτα, που όταν αρπάξουν… καίνε και τους Ηλίανθους!

Υ.Γ ο Ηλίανθος του δρόμου είχε μεγάλα όνειρα αλλά δυστυχώς τον κόψανε την επομένη της φωτογραφίας!

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)