ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ | ΤΑΚΗΣ ΤΟΨΙΔΗΣ | Αισχρός ψεύτης Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ | ΒΙΝΤΕΟ

ΓΝΩΜΙΚΟ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΥ

“Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανήθικο από το να κατηγορείς κάποιον για ανήθικα χτυπήματα κάτω από τη μέση… Όταν πρώτα δεν έχεις αναμετρηθεί με την δική σου ηθική!!!
 
Και όταν αυτό είναι προϊόν κραυγαλέου θράσους που ξεπερνά ακόμα και το μέγεθος του ανάστηματός σου… Ένα είναι σίγουρο!
 

Δεν μπορεί να είσαι ο μοναδικός και κυρίως, ο πρώτος πολίτης μιας χώρας ή μιας περιοχής που μπορεί να υπερηφανεύεται… για την αυτογνωσία ή την αυτοκριτική του.

Δεν μπορεί να είσαι παρά μόνο, ο τελευταίος πολίτης του πλανήτη γη… που θα μπορούσε να κρίνει την ηθική των άλλων, για έναν και μόνο λόγο!

Επειδή όποιος κι είσαι… Σε κάνει τόσο μικρό και ανύπαρκτο…

Όσο μικρή ή ακόμα χειρότερα ανύπαρκτη φαντάζει… η δική σου ηθική!

Αν από λάθος εσύ την μείωσες, πράξε το σωστό και θα την φέρεις στο μπόι σου.

Εσύ είσαι, που πρέπει να αποδείξεις το μεγαλείο της ηθική σου.

Διαφορετικά… Είναι γελοίο να μιλάς για την ηθική των άλλων, όντας ανήθικος!    

(Θανάσης Ζωγράφος 28/01/1962 – ….)

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ

Ως πολίτης του Έβρου, λειτουργός της ενημέρωσης και ιδιοκτήτης του μέσου koumanto.gr εύχομαι στον Χριστόδουλο Τοψίδη, ή Τάκη για φίλους και επικριτές του… Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Περιφερειάρχης, μιας περιοχής με δύσκολη και σύνθετη ανθρωπογεωγραφία. Με πολλά προβλήματα, πολλά κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά και εθνικά ζητήματα. Όπως επίσης μιας ευαίσθητης περιοχής, η οποία συνορεύει με την γείτονα Τουρκία με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Είδα και άκουσα τις πρώτες δηλώσεις του Περιφερειάρχη πλέον, Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χριστοδούλου Τοψίδη αλλά και συνεντεύξεις του σε διάφορα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου σε γενικές γραμμές όσα είπε ήταν τα αναμενόμενα με τα οποία θα έπρεπε να ντύσει την εκλογική του Νίκη…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ KOUMANTO.GR ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ!

Με δύο λάθη σε μια μόνο στιγμή… Κακή αρχή Τάκη μου!

ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ νΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΨΙΔΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΑ… ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ “ΛΙΓΟΣ”!!!   

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΟΨΙΔΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ koumanto.gr

ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ… ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ… ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ!

 Εμείς πάντως δεν  φωτογραφίζουμε την δική του ηθική με πλάγιους και άνανδρους τρόπους. ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ! Και τον προκαλούμε Επίσης ΕΥΘΕΩΣ να την αποδείξει μέσα από όσα θα βγάζουμε στην συνέχεια.

Ωστόσο του δίνουμε την ευκαιρία να την δείξει απαντώντας και παίρνοντας θέση για το βίντεο αυτό…  https://www.youtube.com/watch?v=PT6_RUFuNPE

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΜΑΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ koumanto.gr ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μ.Β) Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ… ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ!!! … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ:  https://koumanto.gr/vinteo-sok-to-dexi-cheri-tou-ypops-perifereiarchi-topsidi-se-kolpo-me-chryses-vizes-kai-paranomous-metanastes/

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΔΩ… ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ “ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ” ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ “ΕΝΟΧΗ” ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ !!! https://www.youtube.com/watch?v=bPUixmSiUcw

ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΜΑΣ ΥΝΔΕΟΥΝ δύο διαφορετικές παρενθέσεις, κατά την θητεία του ως Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης.

Η μία με κοινωνικό περιεχόμενο και σημείο αναφοράς, πρόσωπα από το δικό μου περιβάλλον.

Η δεύτερη, με πολιτικοδημοσιογραφικό περιεχόμενο που μεταξύ των άλλων, είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη συνάντησή μας, στην αίθουσα των δικαστηρίων μετά από δημοσίευμα κριτικής, στην οποία φαίνεται ότι ο “φίλος” μου Τάκης ο Περιφερειάρχης… παραμένει ακόμα και σήμερα αλλεργικός!

Ήταν μία δυσάρεστη και για τους δύο συνάντηση, που (ΤΟΤΕ) όμως επικράτησε τελικά η λογική, κάνοντας το σωστό και αποσύροντας τις κατηγορίες.

Όχι για την όποια προσωπική μας σχέση! Αυτή δεν περιείχε ποτέ κανενός είδους εξαρτήσεις η αλισβερίσι… Αλλά κατανοώντας τους ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ λόγους για τους οποίους αυτό έπρεπε να πράξει. Αυτά για το σχετικά πρόσφατο παρελθόν, στο οποίο θα επανέλθω με άλλο κείμενο.

ΤΑΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΟΥ… ΣΥΝΕΛΘΕ. ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!

Δεν θα μείνω τώρα στο γεγονός ότι με την εκλογή του ο Τάκης ΘΕΡΙΕΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ … Τόσο που να απειλεί όποιον συνεχίσει (να τον κρίνει προφανώς).

Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δύσκολο δρόμο. Δύσβατο. Επίπονο. Όπως και μακρύ επίσης…  

Σε πρώτο χρόνο θα αρκεστώ να μεταφέρω εδώ, αποστροφή του λόγου του σε ραδιοφωνική συνέντευξη όπου ο Τάκης Περιφερειάρχης μεταξύ άλλων που έβαλε στο ίδιο τσουβάλι, ΤΟΛΜΗΣΕ και αυτό προκύπτει από τα συμφραζόμενα… να απειλήσει δημοκρατικές αρχές και αξίες της δημοκρατίας μας, οι οποίες συνθέτουν την υποχρέωση των λειτουργών του τύπου, για άσκηση ελέγχου και κριτικής σε κάθε μορφή (και πρόσωπα) εξουσίας, καθώς και την υποχρέωση ενημέρωσης των πολιτών.

Είπε λοιπόν ο “φίλος” μου Τάκης ο Περιφερειάρχης:

“Δεν θα τους πειράξω αν δεν συνεχίσουν να κάνουν αυτό που έκαναν μέχρι σήμερα”

Ωστόσο μεταξύ των υποχρεώσεων, έχω και αυτή ακόμα να τον προστατεύσω, λέγοντας πως καλό είναι να λάβει σοβαρά υπόψη του ότι…

Επειδή κουμάντο κάνουν οι πολίτες, “πειράζοντας” το koumanto.gr δεν τους απαξιώνει απλά και μεταξύ αυτών τους ψηφοφόρους του.

Αντίθετα, απαξιώνει την αξία τους, πειράζοντας τους ίδιους… και το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην αδέσμευτη ενημέρωση, όπως και τις ιδέες που διαμορφώνουν για την ίδια τη δημοκρατία που όλοι “ευαγγελιζόμαστε” τόσο ως τοπική κοινωνία όσο και ως κοινωνία Ελλήνων.

Αν ο “φίλος” μου Τάκης ο Περιφερειάρχης (τον οποίο θεωρώ πανέξυπνο) μπορεί να κατανοήσει αυτό το μικρό και λίγο ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ θα είμαι σίγουρος, ότι θα μπορέσει να είναι πραγματικά ανθεκτικός, αντάξιος της εκλογής του, χρήσιμος και αποτελεσματικός… για τα πολλά και μεγάλα που υποσχέθηκε και έχει μπροστά του!

Αυτά προς το παρόν και το κλείνω εδώ αυτό, αφού προσεχώς θα επανέλθω σε συνέχεια που για άλλους θα αρεστή ενώ για κάποιους δυσάρεστη και απογοητευτική.

Ο ΤΑΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ. ΞΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!

Από αλλεργία στην κριτική; Από ανάγκη να προστατεύσει άλλους δικούς του φόβους; Από την υπέρμετρη ανάγκη να συγκρίνει τη δική του ηθική ως ανώτερη άλλων;;; Πάντα με προβλημάτιζε το υπέρμετρο. Εσάς ; Από υπεροψία; Όπως όλοι γνωρίζουμε, Ο Τάκης ποτέ δεν υπερηφανεύεται…!!! Κουσούρι που αφήνει ο πλουτισμός, δημιουργώντας ένα σύνδρομο που ενίοτε έχουμε δει να ρίχνει σε παγίδα κάποιους νεόπλουτους, κάνοντας τους να πιστεύουν ότι με δύναμη τον υλικό τους πλούτο, μπορούν να ορίζουν και να επιβάλλουν στους άλλους κανόνες αξιών, σύμφωνα με τα δικά τους μέτρα όπως επιχειρεί και ο Τάκης ακόμα και αν αυτές είναι δυσανάλογα προς τα κάτω απέναντι στις αξίες οποιουδήποτε;;; Είναι κι άλλα πολλά; Δεν ξέρω! Σε κάθε περίπτωση πάντως όποιος κι αν νομίζει πώς είναι, σε ότι με αφορά…

ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

Να προσβάλλει και να κατηγοριοποιεί την δική μου ηθική λέγοντας και υπονοώντας, πως ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ κάτω από τη μέση… με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα εμένα και το koumanto.gr με αποδείξεις που αναφέρω πιο κάτω.

Έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν πολλές ακόμα αποδείξεις που θα σύρουν και θα απογειώσουν… τον χορό της ηθικής και της εντιμότητας!!!      

ΤΑ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΝΟΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ KOUMANTO.GR ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ

Γέννησαν την ανάγκη και με οδήγησαν στην έμπνευση, να γράψω και να προσθέσω στην “συλλογή” μου ένα ακόμα δικό μου γνωμικό, αφήνοντας το σαν προσφορά και δίδαγμα που δεν αφορά τον ίδιο, αλλά όλους μας ως μέλη μιας μεγάλης κοινωνίας ανθρώπων, του σήμερα και του αύριο.

ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΑΚΗ ΤΟΨΙΔΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ

Επειδή όπως προείπα με τον Τάκη γνωριζόμαστε. Θεωρώ ότι πρόκειται για έξυπνο άνθρωπο, που συνήθως “ζυγίζει” τις αποφάσεις και τα λεγόμενα του. Θέλω να πιστεύω, πως παρασύρθηκε από το (δικαιολογημένο) vertigo της εκλογικής του Νίκης.

Θέλω να πιστεύω ότι στην δίνη της, έπραξε το αδικαιολόγητο, που οδήγησε στην υπερβολή της έκφρασής του. Θέλω δηλαδή, να πιστεύω πως για λάθος πρόκειται…

Άρα. Καλώ τον καλό μου γνώριμο αν όχι “φίλο” Τάκη Τοψίδη και εκλεγμένο πλέον Περιφερειάρχη

Να ανακαλέσει άμεσα και με οποιονδήποτε τρόπο, τον χαρακτηρισμό ΑΝΗΘΙΚΑ! Ή να  επανέλθει ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ που επαναδιατυπώσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτό το μέρος των δηλώσεων του, διευκρινίζοντας με απόλυτη σαφήνεια και με απόλυτα κατανοητό τρόπο, ότι αυτές δεν απευθύνονται στο πρόσωπό μου ούτε και στο Μέσο Ενημέρωσης koumanto.gr ιδιοκτησίας μου. Επιπλέον και μετά από αυτό, να μου αποστείλει σχετική ενημέρωση καθώς και υλικό της ΔΗΜΟΣΙΑΣ επαναδιατύπωσης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ  

Σε ότι αφορά το δεύτερο το υπόλοιπο της φράσης του “μας χτυπήσανε κάτω από τη μέση μέσα ενημέρωσης” που το έκλεισε λέγοντας ” τις τελευταίες μέρες βγάζουν δημοσιεύματα” αναφερόμενος ωστόσο έμμεσα πλην σαφώς στις δύο τελευταίες μέρες πριν τις κάλπες…  

Επιχειρώντας να φρεσκάρω την μνήμη του “φίλου” μου Τάκη και σημερινού Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα του θυμίσω.

Από το βαθύ παρελθόν και έχοντας στην Αλεξανδρούπολη διάφορα εναλλακτικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ως βήμα.

Καθώς επίσης και μέσα από τον τηλεοπτικό χώρο που έχω εργαστεί για αρκετά χρόνια σε διαφορετικές περιόδους. Πριν και κατά την διάρκεια της 9ετους περίπου θητείας του Βαγγέλη Λαμπάκη και της Δημοτικής του αρχής. Όπως και στην πρόσφατη τετραετία με δήμαρχο Ζαμπούκη που επανεκλέχθηκε αυτή τη φορά (βέβαια) ως δήμαρχος αποχής…  

Γνωρίζουν οι πάντες, πως δεν με χαρακτηρίζουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση!

Αντιθέτως. Ενεργώ κατά πρόσωπο και κάνοντας σημαία την υπογραφή μου!!!

Τα τελευταία χρόνια καλύπτοντας το οποιοδήποτε κενό στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης με το koumanto.gr να εξελίσσεται και να υποστηρίζεται από κάποιες χιλιάδες αναγνώστες Αλεξανδρούπολης και ευρύτερης περιοχής του Έβρου, επέλεξα όχι την ενημέρωση καθημερινής και συνεχούς ροής, την οποία καλύπτουν επάξια και επαρκώς αρκετά τοπικά μέσα, αλλά έναν από τους τομείς της ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας.

Τόλμησα να επιλέξω έναν πολύ δύσκολο χώρο και ασυνήθιστο ίσως τομέα για την περιοχή.

Στον οποίο πορεύομαι και λειτουργώ απέναντι σε γεγονότα και πρόσωπα, με τον ίδιο τρόπο και την ίδια λογική!

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Όπως επίσης, με την ίδια αυστηρή κριτική που ναι, είναι (ίσως) και ακραία κάποιες φορές!

Με την ίδια ευθύνη και την ίδια “καθαρότητα” απέναντι στην ενημέρωση των πολιτών.

Λειτουργώ και πράττω με απόλυτη ευθύτητα… στην οποία δεν έχουν θέση τα χτυπήματα κάτω από τη μέση!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!

Το γνωρίζουν όλοι. Πολιτικοί, Αυτοδιοικητικοί, Θεσμικοί γενικότερα, δημόσιοι λειτουργοί, όπως και οι αναγνώστες γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας που εμπιστεύονται το koumanto.gr και το κάνουν πιο μεγάλο και πιο δυνατό μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, χρόνο με το χρόνο.

Οι δηλώσεις του Περιφερειάρχη, οι οποίες είναι καθαρό και ηλίου φαεινότερο πως φωτογραφίζουν με βεβαιότητα εμένα και το koumanto.gr… πέφτουν στο κενό ως κατάπτυστες

Δυστυχώς ή ατυχώς ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ο φίλος μου “Τάκης ο Περιφερειάρχης” από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, εκτίθεται ΑΝΟΗΤΑ κάνοντας το πρώτο του ατόπημα…

Δηλώνω λοιπόν ρητά. Οι ισχυρισμοί του Τάκη Περιφερειάρχη δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ!!!

ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ αποδεικνύεται απόλυτα, από το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες που επικαλείται…

ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ αντίστοιχου ή άλλου περιεχομένου με αντίστοιχη δυναμική, που παρά λίγο να του κοστίσει την βέβαιη ήττα… αν είχε φτάσει νωρίτερα στα χέρια μου το ουσιαστικό υλικό που θα μου επέτρεπε να δημοσιεύω το ΠΡΩΤΟ  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την σειρά που προσεχώς θα ακολουθήσει!!!

Επειδή λοιπόν δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ μόλις δύο μέρες πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών που κατά τον ίδιο να δικαιολογεί αυτόν τον χαρακτηρισμό, του απαντώ:

Δικαίωμά του να πιστεύει ή να μετονομάζει σε “χτύπημα κάτω από την μέση”… ΜΙΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ και πληροφορίες όχι μόνο για την τοπική ενημέρωση αλλά το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

Άλλωστε και αφού τον αφορά, ήταν αναμενόμενο πως θα προσπαθούσε να υποβαθμίσει την ουσία και την αξία της αποκάλυψης ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Όπως αναμενόμενο ήταν επίσης, πως για λόγους εντυπώσεων… θα την χρησιμοποιούσε ως πολιτικό επιχείρημα για την ανθεκτικότητά του κάνοντας λόγο για χτυπήματα πάνω ή κάτω από τη μέση!!!

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ η προσπάθειά του να μετατρέψει τα αρνητικά της αποκάλυψης σε θετικά, φτάνοντας ακόμα και σε όρια που φλερτάρουν με την χειραγώγηση του δημοσιογράφου και άρα του τύπου και της ενημέρωσης ανοίγει ένα ακόμα κεφάλαιο που εκεί καταγράφονται η αναξιοπιστία του. Οι προθέσεις του απέναντι στον τύπο, δεν σηματοδοτούν μια 5ετεία με δημοκρατικούς όρους. Θυμίζουν μέρες και νύχτες της 7ετείας… που πολλοί έκαναν καριέρα στα απομεινάρια της!  

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ “ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ” ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΛΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

Και επειδή ως άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας, όπως επίσης πολιτικός, θεσμικός και νεοεκλεγής Περιφερειάρχης, δεν έχει κανένα δικαίωμα να προσβάλλει ή να υποτιμήσει την ηθική οποιουδήποτε…

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Τον καλώ να ανακαλέσει άμεσα. Τόσο για την δίκαιη αποκατάσταση, όσο και να διαψεύσει όποιες επιφυλάξεις ή υποψίες για την δημοκρατική αντίληψη και την αξιοπρεπή διαχείριση των καθηκόντων του ως Τάκης ο Περιφερειάρχης…

Να κάνει τις απαραίτητες διευκρινίσεις ΔΗΜΟΣΙΑ αποσαφηνίζοντας κάθετα, ότι σε καμία περίπτωση οι σχετικές δηλώσεις του ΔΕΝ περιλαμβάνουν το koumanto.gr

Το οποίο Μέσο Ενημέρωσης, σέβεται τις αξίες της Δημοκρατίας και των Θεσμών της.

Οπότε άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το περιεχόμενό του ή την κριτική που ασκεί όταν πρέπει και όπου πρέπει, απαιτεί και τον αντίστοιχο σεβασμό από τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψιδη… αφού τις παραπάνω αξίες υπηρετεί (ή επειδή μόλις εκλέχθηκε αν δεν το συνειδητοποίησε) αυτές καλείτε να υπηρετήσει, ως πρώτος πολίτης της ευρύτερης περιοχής.

 “Περπατώντας σε δύσκολο και δύσβατο δρόμο, τα αγκάθια είναι που πληγώνουν τα βήματά μας. Όχι τα δέντρα που φαντάζουν αγέρωχα”!


Θανάσης Ζωγράφος 28-01-1962/….

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)