Κανένας δεν είναι Άγιος. Αλλά και οι πιο αμαρτωλοί σηκώνουν τα χέρια με αυτά που ακούν και βλέπουν στην Αλεξανδρούπολη την ιστορική εποχή του Γιάννη Ζαμπούκη.

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ μοιράζουν από δω και από εκεί για άρτο και θεάματα με τρελές απευθείας  αναθέσεις σε ημετέρους  (έρχεται λίστα από το koumanto.gr).

Την ίδια στιγμή ακούμε ότι έκλεισαν τα μαγειρεία των Φερών. Δεν περίσσεψαν λεφτά για να ανανεώσουν συμβάσεις με τις μαγείρισσες

ΕΛΕΟΣ.  Φωνάζει ο Νίκος  Γκότσης αλλά μάταια… 

Ο ανεύθυνος αντιδήμαρχος Φερών Κολγιώνης μας καθησυχάζει λέγοντας ότι το φαγητό φτιάχνεται  κανονικά στην Αλεξανδρούπολη και μοιράζεται στα χωριά των Φερών.

Με συμβατικά αυτοκίνητα από τις 7 το πρωί, χωρίς θερμοθαλάμους και προδιαγραφές το φαγητό πάει  από την Αλεξανδρούπολη στην Ιτέα, το Τριφύλλι, την Μελία, την Γεμιστή και τα άλλα χωριά των Φερών με 40 βαθμούς θερμοκρασία.

Το υγειονομικό ακούει; Ο Αντιπεριφερειάρχης ακούει; Ο εισαγγελέας ακούει;
Ο Πιτιακούδης ακούει;
Οι δημοτικοί σύμβουλοι ακούνε;
Κανένας δεν ακούει; Τι πρέπει να γίνει για να ακούσουν;

Να μεταφερθούν μερικοί ηλικιωμένοι στο Νοσοκομείο με δηλητηρίαση;

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)