Ήταν μια φορά και ένα καιρό ένα πολύ όμορφο μικρό  δέντρο. Όταν ήταν μικρό κανείς δεν του έδινε σημασία και δεν το ζήλευε, καθώς  περνούσε όμως  ο καιρός, αυτό αγωνιζόταν να μεγαλώσει και να δείξει σε όλους πόσο όμορφο και δυνατό δέντρο μπορούσε να γίνει!

Έβαλε που λέτε  όλη του την δύναμη και αντιστάθηκε σε πολλές μα πάρα πολλές  κακοκαιρίες και κακουχίες! 

Μια μέρα λοιπόν και ενώ το δεντράκι είχε αρχίσει να ξεχωρίζει και να φαντάζει δυνατό και ψηλό, κάποιος κακός “κύριος” το είδε, το ζήλεψε και το έσπασε!!!

Και τώρα στέκει εκεί σπασμένο στα δύο, περιμένοντας κάποιον Ειδικό να του δώσει ένα χεράκι για να μπορέσει να ξαναγίνει εκείνο το όμορφο φουντωτό δέντρο της Λ.Δημοκρατιας.

Υπομονή καλό μου δεντράκι ίσως κάποιος Ειδικός, κάποια στιγμή, σε δει και σε βοηθήσει..

“Ο αφροδισιακός

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)