Το βουλευτικό γραφείο του Χρήστου Δερμεντζόπουλου, εκπροσωπήθηκε από τον Ανέστη Παπαδόπουλο ιδιαίτερο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας…

Δίνοντας και πάλι το ηχηρό παρών σε στιγμές Νίκης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη ο οποίος όπως είναι γνωστό ανήκει στον χώρο του ΠΑΣΟΚ από τον οποίο μάλιστα στηρίζεται.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό απόσπασμα, η χαρά του στενού συνεργάτη του βουλευτή της Ν.Δ. χτυπάει… πράσινο!

 

Με έκδηλη έκφραση ικανοποίησης και συνεχή χειροκροτήματα απέδειξε ότι εκπροσώπησε επάξια τόσο την κομματική του ταυτότητα, όσο και τον βουλευτή του Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο, αλλά πάνω από όλα το ίδιο το κόμμα και τον ευρύτερο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Άξιοι λοιπόν του μισθού τους.

Όπως και αντάξιοι των προσδοκιών του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, των ψηφοφόρων τους και κατ’ επέκταση του κόσμου του Έβρου!

Κλείνοντας και επειδή στο απόσπασμα από το συγκεκριμένο βίντεο δεν απεικονίζεται…

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι στο χαρούμενο πάρτυ θα έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Άκης Παρασκευόπουλος, του οποίου ο Γιάννης Ζαμπούκης ήταν επιλογή, αφού μάλιστα έπαιρνε και διάφορα έργα.

σσ. Αναρωτιέμαι αν αυτά τα γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θανάσης Ζωγράφος

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)