Άφαντος ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Ρούφος!

Άκρα του τάφου ΈΝΟΧΗ; σιωπή… 

Και τι δεν είπε, όπως και τι δεν του καταλόγισε σε συνέντευξή του στον Status radio και στον Σταύρο Αποστολίδη, ο Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Έβρου ΔΕΕΠ Ν.Δ Νίκος Κοζάρης. 

Ακούσαμε live την συγκεκριμένη συνέντευξη στις 28 Απριλίου 2023 αλλά κρατήσαμε ίσες αποστάσεις προκειμένου να έχει τον χρόνο του ο Βαγγέλης Ρούφος για να απαντήσει. Μέχρι σήμερα και μετά από 10 μέρες περίπου… Καμία αντίδραση! 

Εύλογα λοιπόν συμπεραίνουμε ότι ευσταθούν απόλυτα όσα ο Νίκος Κοζάρης ανέφερε. 

Άποψη που όταν ενισχύεται από το γεγονός ότι δεν υπήρξε διάψευση με οποιονδήποτε τρόπο, μεταβάλλεται σε διαπίστωση που δικαιώνει τον τομεάρχη δημόσιας διοίκησης ΔΕΕΠ Έβρου για όσα καταγγέλλει, αλλά δικαιώνει επίσης και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης που εκφράζει άσχημες εντυπώσεις και περιγραφές, οι οποίες δεν τιμούν την εικόνα του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που τελικά για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους χαρακτηρίζεται από υπηρεσιακούς και ιδιαίτερα από πολιτικούς, ως Ναυαρχίδα των Νοσοκομείων της χώρας. 

Στο koumanto.gr όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, έχουμε δημοσιεύσει σειρά αναρτήσεων μέσα από τις οποίες καταγγέλλουμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου συνολικά. Και τον Διοικητή Βαγγέλη Ρούφο και το Δ.Σ. 

Επικαιροποιώντας το σύνολο των δημοσιευμάτων μας, να θυμίσουμε ότι καταγγείλαμε την οσμή σκανδάλων, όταν αποκαλύψαμε ότι… 

Αποφάσεις χιλιάδων ευρώ και εκατομμυρίων επίσης, (που έχουμε στη διάθεση μας) ψευδώς τις υπογράφουν ως ομόφωνες. 

Αποκαλύψαμε πως ενώ ο Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, εμφανιζόταν ως ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με το όνομά του μεταξύ των άλλων μελών, ώστε στις αποφάσεις να καλύπτεται ο χαρακτηρισμός ΟΜΟΦΩΝΑ…Εκείνος, είχε υποβάλλει την παραίτησή του στον Διοικητή Βαγγέλη Ρούφο από τις 17 Οκτωβρίου 2022. 

Παραίτηση την όποια ο Διοικητής “έκρυψε” σε κάποιο από τα συρτάρια του και δεν εστάλη ποτέ στο αρμόδιο υπουργείο για τέσσερις τουλάχιστον μήνες, ως και τις 24 Φεβρουαρίου 2023. Μέχρι και την δεύτερη δηλαδή ανάρτηση του koumanto.gr, με τα αποδεικτικά στοιχεία (που έχουμε στη διάθεση μας) και μας προώθησε ο ίδιος ο Αρχιμανδρίτης Καβαλιώτης. 

Σε προσωπική επικοινωνία που είχα τότε με το γραφείο του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και μιλώντας με την στενή συνεργάτιδα και αδελφή του κ. Φένια Πλεύρη, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας σχετικά με την “κρυμμένη” παραίτηση του Πατέρα Απόστολου Καβαλιώτη. 

“Δεν υπάρχει παραίτηση ή κάποιο σχετικό έγγραφο στην υπηρεσία” είχε πει τότε κατά λέξη η Φένια Πλεύρη. 

Στη συνέχεια και έχοντας αποδεικτικά έγγραφα στη διάθεσή μας, προσπαθώντας να λύσουμε τον γρίφο μεταξύ Αρχιμανδρίτη Καβαλιώτη, Διοικητή Βαγγέλη Ρούφου και γραφείου του Υπουργού Υγείας, στο πλαίσιο της έρευνας επιχειρήσαμε επόμενες επικοινωνίες για να καταλήξουμε στο απόλυτο κενό. 

Η Φένια Πλεύρη, επέμενε στην αρχική της τοποθέτηση. Ότι δηλαδή δεν υπάρχει αντίστοιχο έγγραφο. Ο Θανάσης Ζαμάνης (στενός επίσης συνεργάτης του υπουργού) σε συνομιλίες που είχαμε… Την πρώτη προσποιητά ή όχι δεν έχει σημασία, έδειξε έκπληξη και δήλωσε άγνοια. Την δεύτερη απάντησε ότι ασχολείται με την περίπτωση, αλλά δεν είχε ακόμα κάποιο αποτέλεσμα. Την Τρίτη φόρα, μας ζήτησε περισσότερο χρόνο και σε κάθε επόμενη, δεν απαντούσε μέχρι που εγκαταλείψαμε… Αφήνοντας τη φαντασία μας να καλπάζει και ο νοών νοείτω! 

Κάνοντας το επόμενο βήμα, αναγκαστικά ενόχλησα και ενημέρωσα προσωπικά τον ίδιο τον Υπουργό Θανάση Πλεύρη με επαρκώς γραπτή πληροφόρηση στο κινητό του τηλέφωνο. 

Προσπαθήσαμε επίσης επόμενες επικοινωνίες με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βαγγέλη Ρούφο τις οποίες απέφευγε συστηματικά, ώσπου σε κάποια από αυτές επιτέλους απάντησε και στην επιμονή μας για εξηγήσεις μας είπε απλά… ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση. Για την ταμπακιέρα ούτε λέξη!!!

Επομένως και συνδυαστικά με όσα είπε ο Νίκος Κοζάρης στην συνέντευξή του στον Status radio και στον Σταύρο Αποστολίδη. 

Το μέγεθος αν όχι της βεβαιότητας, έστω της υποψίας για σειρά σκανδάλων όπως και πλήθος σοβαρών προβλημάτων που εκδηλώνονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, διογκώνεται σε βαθμό που εκθέτει πρωτίστως το Υπουργείο υγείας, τον Υπουργό κ. Θανάση Πλεύρη, την Κυβέρνηση και ακολούθως λοιπούς συναρμόδιους καταλήγοντας στον Διοικητή του Νοσοκομείου Βαγγέλη Ρούφο και στο Διοικητικό Συμβούλιο συνολικά! 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ο Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Έβρου ΔΕΕΠ Ν.Δ Νίκος Κοζάρης εδώ: 

https://statusradio.gr/2023/04/kozaris-kyrie-royfo-pos-lamvanete-ap/?fbclid=IwAR1ErYvRXuRvjve37KqBRhmvU0PFpzxg6fKFobMm6tkKd-TTQyyRRN1NqEw

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ KOUMANTO ΕΔΩ: 

Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ:  https://koumanto.gr/osmi-skandalon-sto-nosokomeio-alexandroupolis/

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:  https://koumanto.gr/nosokomeio-alexandroupolis-ekryvan-tin-paraitisi-kavalioti-apo-to-d-s-gia-4-mines/?fbclid=IwAR2vfPUwFtats0YOmrCduqo_s3DD_eLXLPa42oSUAuIT5zhHgcEjFCVJolo

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ: https://koumanto.gr/osmi-skandalon-sto-nosokomeio-alexandroupolis/

Και ενώ παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, κάνοντας παράλληλα κριτική και αποτυπώνοντας τις δικές μας εντυπώσεις…

Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα δικά σας! 

Θανάσης Ζωγράφος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ 

Email: mme.dimosiotita@gmail.com

Κινητό: 6948961006

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOU TUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)