ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Η ΠΛΑΝΗ; | ΔΙΩΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Η ΟΜΗΡΙΑ του koumanto.gr και του Δημοσιογράφου ιδιοκτήτη του Θανάση Ζωγράφου… Με υπογραφή και σφραγίδα δικαστικών λειτουργών, που είτε έπεσαν σε πλάνη, είτε υπηρετούν το ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ Κύκλωμα στην Αλεξανδρούπολη, επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα είναι υπαρκτό, και άριστα λειτουργικό!

Τα ασφαλιστικά μέτρα που δέσμευσαν την “πένα” και την φωνή του δημοσιογράφου, αποδεσμεύοντας από το άγχος αποκαλύψεων σχολιασμού και κριτικής, πασίγνωστη εταιρεία ηλεκτρονικών, με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι η απόφαση των δικαστικών λειτουργών εσφαλμένα ή όχι αβαντάρει, την εν λόγω εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες στον δήμο Αλεξανδρούπολης και το δημόσιο.

Που παίρνει ή ορέγεται δουλίτσες ακόμα και από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας…
την ίδια ώρα που το koumanto.gr ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ, την κατηγορεί ως εταιρεία, εμπλεκόμενη σε απάτη.

Από την πλευρά του koumanto έχουν κατατεθεί αντιρρήσεις για την προκλητική δικαστική απόφαση, που αποδυναμώνει την υποχρέωση του δημοσιογράφου, ενισχύοντας συμφέροντα επιχειρηματιών, παρά το γεγονός της αποδεδειγμένης εμπλοκής τους σε υπόθεση απάτης.

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)