ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ (ANDROID) ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ακόμα και αν δεν την κατεβάσετε, μόλις ανοίξει η σελίδα στο κινητό σας, επιλέξτε “περιγραφή εφαρμογής” και στο τέλος του κειμένου δείτε τον τίτλο “Τι νέο υπάρχει”!!!.

Σε άνοιγμα από υπολογιστή, αυτός ο τίτλος υπάρχει κάτω ακριβώς από τις εικόνες. Διαβάστε λοιπόν αυτό το σημείο!!!

Εκεί θα διαπιστώσετε ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! Την πραγματικότητα! Την απάτη που έχω υποστεί από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Από την δημοτική αρχή Ζαμπούκη και τον ίδιο προσωπικά… Σε συνεργασία και συμπαιγνία με την Πρίσμα ηλεκτρονικά!

Συγκεκριμένα εκεί θα διαβάσετε: Νέα ενημέρωση. Επιβεβαίωση δημιουργού. Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στον Αθανάσιο Ζωγράφο.

Ποιος στον κόσμο όλο, μπορεί να αμφισβητήσει το Play Store και την Google μέσα από την οποία επιβεβαιώνεται ότι: Είμαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στον Πλανήτη Γη, που ως δημιουργός και ιδιοκτήτης της έχω πλήρη πρόσβαση;

Μου ανήκουν όλα τα δικαιώματα και επίσης το PLAY STORE της GOOGLE για τις συγκεκριμένες εφαρμογές ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ως συνεργάτη της και προγραμματιστής τους!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ έχω δικαίωμα πρόσβασης (με κωδικό εισόδου) στην ειδική πλατφόρμα (περιβάλλον) κυκλοφορίας τους για όποιες πιθανές τροποποιήσεις!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!! ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ… ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ… Η Πρίσμα ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ – Prisma electronics, με ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου και κατά του koumanto.gr / facebook koumanto, ζητά. Να αποσυρθούν ή/και να τροποποιηθούν δημοσιεύματα που περιέχουν χαρακτηρισμούς όπως απάτη, εμπλοκή ή διαπλοκή, συμπαιγνία, παράνομη συναλλαγή κλπ. Λέξεις ή φράσεις δηλαδή, που είναι οι πλέον κοντινότερες αν όχι κυριολεκτικά κατάλληλες, για να περιγράψουν και να χαρακτηρίσουν συγκεκριμένες πράξεις. 

Ρωτώ τους πάντες. Στην περίπτωση της απάτης ως πράξη. Εκτός από την λέξη ΑΠΑΤΗ ποια είναι αυτή, που που μπορεί να περιγράψει την “ομόνυμη” πράξη;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ οι εναλλακτικοί χαρακτηρισμοί που θα περιέγραφαν καλύτερα και με την ίδια ακρίβεια αντίστοιχες πράξεις που έχω υποστεί, και αφορούν ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ από τον ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ; (!) Και που όμως με την συμμετοχή της ή με οποιονδήποτε τρόπο, εμπλέκεται και η ίδια; (!) Απαιτεί να μην αναφέρω την εταιρία και τους διακριτικούς τίτλους της επωνυμίας της, ή ότι άλλο αναφορικά με όσα την καταγγέλλω, όταν…

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ- ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ. ΔΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΤΗΣ προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ “fixmydaylife” και “Ασφαλής δημότης” αντίστοιχα. Όταν η ίδια ενήργησε με παράνομες πράξεις σε βάρος μου… Που αυτές. Οι παράνομες πράξεις της! Είναι που την εκθέτουν ή είναι δυνατόν να πλήξουν όσα ισχυρίζεται… Και που κάνοντας μετάθεση ευθυνών, προσπαθεί να μου “χρεώσει” ως αποτέλεσμα των δημοσιεύσεων ή ενεργειών μου γενικότερα. 

Για όποιους λόγους της. Και επιπλέον αναρωτιέμαι. 

Μήπως και ένας ακόμα ιδιαίτερα σημαντικός λόγος που επιχειρείται μετάθεση ευθυνών… Προέρχεται από ανησυχία, σχετικά με την έκβαση πρόσφατης ανακοίνωσή της για συμβάσεις, οι οποίες είναι σε εξέλιξη…

Και αφορούν στις φρεγάτες Belharra του Πολεμικού Ναυτικού; 

Ή ανησυχία σχετικά με όποιες επιδιώξεις της και την γενικότερη προσέγγιση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας;  Απλά αναρωτιέμαι! 

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι παρά μόνο ερωτήματα και σε καμιά περίπτωση, κανένα από αυτά δεν υποστηρίζω ως δεδομένο ή γεγονός, που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όπως και σε κάθε περίπτωση επίσης, ΟΥΤΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, να βλάψω με οποιονδήποτε τρόπο, Καμία σύμβαση και κανένα από τα ΝΟΜΙΜΑ συμφέροντά της.

Ωστόσο. Αποδεδειγμένα οι παράνομες πράξεις της, είναι που πλήττουν ή είναι δυνατόν να πλήξουν την αξιοπιστία της!

ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ!!! 

Θεωρώ λοιπόν παράλογες και παντελώς αβάσιμες τις αξιώσεις της, βάση των οποίων…

Η Πρίσμα ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ – Prisma electronics, επικαλείται ισχυριζόμενη ότι τα πλήρη κείμενα των δημοσιεύσεων που έχω αναρτήσει στα μέσα ιδιοκτησίας μου, με ενέργεια αναπαραγωγής ή όχι από τρίτους (άλλα Μέσα Ενημέρωσης ή Κοινωνικά Δίκτυα), την θίγουν βάναυσα.

Και πλήττουν την αξιοπιστία της, την φήμη, την “τιμή” της και δημιουργούν κακό προηγούμενο για ιδιώτες πελάτες της ή εν δυνάμει πελάτες της.

Όσο και για τις συνεργασίες της… Με τον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα!!!  

(Και τον δήμο Αλεξανδρούπολης επί σειρά ετών με διαφορετικούς δημάρχους – διαφορετικές συνθέσεις διοίκησης);  Ερώτημα είναι. Μόνο ερώτημα!  Απλά το ρωτώ και αυτό μήπως απαντηθεί, για να γνωρίζουμε αν διαχρονικά υπάρχει σταθερή σχέση και με ποια μορφής συνεργασίας, με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή.

Ισχυρίζεται επίσης, ότι  τα δημοσιεύματα αυτά δημιουργούν δυσμενή σε βάρος της οικονομικά αποτελέσματα.

Παράλληλα. Χαρακτηρίζει το περιεχόμενο των αναρτήσεων που έχουν δημοσιευθεί στις προαναφερόμενες σελίδες ιδιοκτησίας μου και φέρουν τα πλήρη στοιχεία μου καθώς και την υπογραφή μου…  Ως παράνομο! Αβάσιμο! Καταχρηστικό! Δόλιο! Προσβλητικό!  Και όπως στο κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων αναφέρει, με τις δημοσιεύσεις αυτές, θίγω ή μπορεί να θίξω, την προσωπικότητα, το όνομα, την τιμή, την υπόσταση της εταιρίας κλπ κλπ κλπ, για να καταλήξει…

Ότι πρέπει να καταδικαστώ και από πάνω…!!! !!! !!!  Πληρώνοντας και την δικαστική δαπάνη και την αμοιβή της δικηγόρου της!!!  

Κατά το λαϊκό γνωμικό δηλαδή,

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ… ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΑΝΕ!!!

Η Πρίσμα ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ με τα ασφαλιστικά μέτρα που επιχειρεί, προσπαθεί να υποστηρίξει και να εδραιώσει τις ανησυχίες της, ώστε να αποφύγει ή να μετριάσει όποιες συνέπειες από την συμμετοχή της σε παράνομες ενέργειες σε βάρος μου, που αποδεδειγμένα μου προκάλεσαν αρκετές και διαφορετικές μορφές βλάβης, εκτός από την οικονομική που ανέρχεται πέραν των 23.000 ευρώ (28.000 με το ΦΠΑ).

Για την αποκατάσταση όμως. Της μιας και μοναδικής αλήθειας, επιμένω!

Η ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ Ή ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Ή ΠΩΛΗΤΗΣ Ή ΔΩΡΗΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Παράνομα πώλησε και χάρισε τις (προαναφερόμενες) δικές μου εφαρμογές, των οποίων ΜΟΝΟ ΕΓΩ είμαι ο πραγματικός δημιουργός, ιδιοκτήτης τους, καθώς και ο πραγματικός πωλητής τους, προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΩ ΠΑΡΕΔΩΣΑ στον εν λόγω δήμο, καλύπτοντας απόλυτα τις παρακάτω προϋποθέσεις.

1) Ικανοποιώντας, την εκ μέρους του απαίτηση και τις εντολές ή τις υποδείξεις… Για τον σχεδιασμό και την αισθητική της κατασκευής τους. Για τις  πολυάριθμες επιθυμητές λειτουργίες επιλογής του, καθώς και για τα κείμενα περιγραφής τους. Για τις κυριολεκτικά αμέτρητες αλλαγές, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Απίστευτα πολυάριθμες αλλαγές, ειδικότερα μάλιστα για την εφαρμογή “Ασφαλής δημότης”.

Με την οποία ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δήλωσε συμμετοχή σε καθιερωμένη διοργάνωση και ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό συμμετοχών από δήμους όλης της χώρας, διακρίθηκε πανελλαδικά με ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!!!

2) Εκτός την δημιουργία τους και τον ανάλογο προγραμματισμό που δεν ανταποκρίνεται ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΟ και συνηθισμένο τύπο εφαρμογής ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ακολουθώντας πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις για το κατασκευαστικό μέρος γενικότερα…  Ικανοποιώντας και εκπληρώνοντας το τελευταίο που είχα ως υποχρέωση. Ολοκληρώνοντας πλήρως την πράξη πώλησης, ΤΙΣ ΕΘΕΣΑ ΚΑΤ΄ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ PLAY STORE της Google. 

Άρα η Πρίσμα ηλεκτρονικά ΑΒΕΕ κακώς και παράνομα ενήργησε με όσα έπραξε σε βάρος μου.

ΓΙ ΑΥΤΟ… ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!

Αφού αισθάνεται ότι την αδικώ και την προσβάλω.  Και επικαλείται πως πλήττω την αξιοπιστία της

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Και αφού ανησυχεί για την φήμη της, απέναντι σε συμβάσεις και συνεργασίες με ιδιώτες ή τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ας με διαψεύσει με τον πιο ισχυρή απόδειξη στον Πλανήτη Γη.

ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ… Η ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟ ΤΡΟΠΟ!

Ας το κάνει και για έναν επιπλέον λόγο.

Για να μπορέσει εκ του ασφαλούς να απαιτεί την καταδίκη μου για όσα αναφέρω και δημοσιεύω. (που όμως ανταποκρίνονται απόλυτα στην αλήθεια αλλά και δικαιολογούνται από το δικαίωμα της πληροφόρησης)… 

Ώστε και να πληρώσω από πάνω, την δικαστική δαπάνη και την αμοιβή της δικηγόρου της!!! 

ΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ “Ασφαλής δημότης”….

Την οποία εγώ άλλαξα και πάλι με την κανονική (του φάρου), που αποτελεί μέρος ταυτότητάς της.

Είναι η δεύτερη αλλαγή που κάνω σε διάστημα έξι ημερών. 

Αυτή την φορά Αντί τον Βαγγέλη Λαμπάκη, επέλεξα… Μυτιληνιό και Μιχαηλίδη από την “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΙΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΒΕΕ

Την οποία ευθέως και δημόσια καταγγέλλω για όσα σε βάρος μου από την μεριά της έπραξε.

ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΩ! ΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!! !!! !!!

Στην πρώτη δημόσια πρόκληση πάντως, με την εικόνα από την εκδήλωση της παράταξης “Πόλη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης”, δεν ανταποκρίθηκε!!! 
Όπως άλλωστε δεν ανταποκρίθηκε πειστικά (και ήταν εξόφθαλμο) σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, εντός της δικαστικής αίθουσας που βρεθήκαμε πρόσφατα. Στο κενό, πολύ σημαντικές ρωτήσεις για την ουσία και την αξιοπιστία της. 

Δεν μπόρεσε να υποστηρίξει τίποτα για την “ταμπακιέρα” Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης. Δείτε το ΕΔΩ

Θανάσης Ζωγράφος

Email: info.dimosiotita@gmail.com

Κιν. Επικοινωνίας 6948961006

FACEBOOK: https://www.facebook.com/koumanto

YOUTUBE: https://www.youtube.com/@koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)