Σταύρος Κελέτσης, Λάκης Κιτσικίδης, Αλέκος Κοντός, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Χριστόδουλος Τοψίδης, Νίκος Γκότσης, Παύλος Μιχαηλίδης, Βασίλης Μαυρίδης, Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, Γιώργος Κιζιρίδης, Σταύρος Αποστολίδης, Δημήτρης Κολιός, Δημοσθένης Δούκας, Κώστας Γκοτσίδης, Αντώνης Τελόπουλος, Νίκος Γρηγοριάδης, Κυριάκος Αραμπατζής, Κρυσταλένια Μπαμπούρα, Θανάσης Λουκάς, Θάνος Τσιακπίνης, Βασίλης Τουρλιάδης, Δημήτρης Καραβασίλης, Κώστας Εξακουστός, Διαμαντής Παπαδόπουλος, Στάθης Ασπιώτης, Βαγγέλης Πουλιλιός, Σταύρος Σταυράκογλου, Δημήτρης Πέτροβιτς, Τάσος Δημοσχάκης, Γιάννης Τζίμας και πολλοί άλλοι;;;

Όλοι τους δέχτηκαν κάποια στιγμή τα άσφαιρα και αδύναμα πυρά του γνωστού “δημοσιογραφικού” λεκέ λαδοποντικού, ο οποίος πουλάει γλυκόλογα για 2-3 ευρώ!

Επίσης για ακόμη 3-4 ευρώ μπορεί να βρίσει, να λερώσει, να προσβάλλει, να θίξει υπολήψεις, δημοσιογράφους, πολιτικούς, πολίτες και θεσμούς κατ’ εντολή.

Αυτό το τραγκοειδές μόρφωμα, αναμένεται να αποτελέσει θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά συνδικαλιστικά όργανα αλλά και σε άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς!

Αρκεί μια περιήγηση στην ιστοσελίδα αυτού του ελεεινά διεφθαρμένου τύπου, για να καταλάβεις με την πρώτη ματιά, ποιος πληρώνει για να έχει ασυλία και ποιος δεν πληρώνει οπότε τον γεμίζει λάσπη.
 
Ακούστε τον στο αστείο βίντεο παρακάτω που ομολογεί ότι ο Τράγκας ήταν το αφεντικό του και προφανώς και δάσκαλος του… https://www.youtube.com/watch?v=5zQ_vKsNFgU

Σε επικοινωνία όμως του koumanto.gr με άτομα από το περιβάλλον του συγχωρεμένου Γιώργου Τράγκα που γνωρίζουν πολλά και διάφορα… Άλλα μας είπαν…!

Προς το παρόν όμως δεν θα αναφερθούμε σε γεγονότα.

Προς το παρόν, θα περιοριστούμε σε δύο από τους πιο επιεικείς χαρακτηρισμούς που ακούσαμε.

“ΓΛΕΙΦΤΡΟΝΙ και ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ”

Επίσης, αν και μας είπαν πως οι περισσότεροι αν όχι όλοι το γνωρίζουν, μεταξύ των άλλων μάθαμε ότι ο συγχωρεμένος ο Βγενόπουλος, ο Μελισσανίδης ο Τίγρης, ο Μαρινάκης, ο Αλαφούζος και άλλοι… Του έδιναν κι από ένα κουλούρι την μέρα για να “γλύφει”


ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

Για να του “γλύφει” τα παπούτσια; Να του ξεσκονίζει τα κοστούμια; ή να περιποιείται τα κορκοδειλάκια στα LACOST μπλουζάκια του;

Στην πορεία… που για διάφορους (γνωστούς και άγνωστους) λόγους τον  απέβαλαν από παντού στην Αθήνα, ήρθε στον Έβρο για να συνεχίσει τις βρώμικες τακτικές του!

ΤΟ 2019-2023 – Ο Έβρος είχε 4 βουλευτές.

Επί 4 χρόνια για τον Κώστα Πιτιακούδη, ο ένας ήταν πάντα το παιδί-θαύμα!

Οι άλλοι τρεις κατά τον Τρα(γ)καδόρο … κατέστρεφαν τον τόπο!
 
Αναρωτιέστε ποιος από αυτούς τον πλήρωνε;

Έρχονται κι άλλα τέτοια με ονοματεπώνυμα..!

Για Δημάρχους, Περιφερειάρχες, Βουλευτές, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, περιφερειακούς συμβούλους, ακόμη και απλούς πολίτες που παρενοχλούνται και πιέζονται…(;)

Αγαπημένη του φράση και πάγιος τρόπος πίεσης;

“Άντε να μην απασφαλίσω”

Μάγκας ή θρασύδειλος, ενοχλητικός ή απαιτητικός, απειλητικός ή εκβιαστικός, ένα είναι σίγουρο.
 
Όταν ο Πιτιακούδης, είναι αναμφίβολα πλέον ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα…

Υπάρχει και το μεγαλύτερο. Είναι το άρρωστο κομμάτι της κοινωνίας του Έβρου, που τον ανέχεται!

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Θανάσης Ζωγράφος
Facebook koumanto
YouTube koumanto
#koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6993190049
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)