Ηχηρό χαστούκι στον Γιάννη Ζαμπούκη και στον παρατρεχάμενο του μισθοφόρο “δημοσιογραφίσκο” Πιτιακούδη από την Ελένη Τσιαούση.

Με μια γενναία ανακοίνωση η Κυρία Τσιαούση έδωσε μαθήματα ηθικής στον εξαρτημένο από το αφεντικό του δημοσιογράφο, ο οποίος   προσπάθησε όπως πάντα να δικαιολογήσει τον μισθό του… προσβάλλοντας άνανδρα, την αξιοπρέπεια ενός πολίτη.

Η ξεκάθαρη δήλωση στήριξης στην παράταξη ΑΡΧΗ και στον Σταύρο Σταυράκογλου από την Ελένη Τσιαούση, δείχνει ότι οι πολίτες δεν μασάνε πλέον  και δεν δέχονται απειλές και εκβιασμούς από διεφθαρμένους πολιτικούς και άθλιους δημοσιογράφους.

ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ

Από τις απανωτές ήττες που τρώνε…

Βλέπουν ότι τα πάρτι που έκαναν 4 χρόνια, θα μείνουν μόνο σαν ανάμνηση και τρελαίνονται.

Ο κόσμος τους σιχάθηκε πια και θα τους εξοστρακίσει από τα παράθυρα του Δήμου.

Ο δημοσιογραφικός απόγονος του Τράγκα, θα μπει στο λαγούμι του σαν λαδοποντικός που είναι, για να κρυφτεί από όλους όσους προσέβαλε επειδή… απλά δεν δέχτηκαν να τον λαδώσουν!

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ Ο ΤΡΑ(Γ)ΚΑΔΟΡΟΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ “ΕΚΑΤΣΑΝ”

Κι άλλα πολλά θα σας αποκαλύψουμε σε επόμενο θέμα μας. Όπως και σε αρκετά ακόμα, που και κατάπτυστα είναι αλλά και ντροπιαστικά επίσης.

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Ή ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ…

Αφού τους μειώνει προκλητικά και τους ξεφτιλίζει, λέγοντάς τους πως όπως εκείνος… είναι και αυτοί χαμηλού επιπέδου.

Το δηλώνει και γραπτώς μάλιστα με slogan υπερμεγέθους σε… ειδικό επίσημο ένδυμα, για τις live παρουσιάσεις του!!!

Για όσους δεν το πιστεύουν Ή ΔΕΝ το αντιλαμβάνονται (όχι επειδή κατά τον Κώστα Πιτιακούδη είναι χαμηλού επιπέδου), αλλά απλά επειδή δεν το συνέδεσαν “απαραίτητα” με το δικό τους κύρος, την δική τους αξιοπρέπεια και την δική τους προσωπικότητα…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Οι κ.κ Λαμπάκης, Σταυράκογλου και Πέτροβιτς, παρακολουθούν άναυδοι αυτή την κατηφόρα και τον εξευτελισμό που τρώει η περήφανη άλλοτε Αλεξανδρούπολη, από κάποιες “ψείρες που βγήκαν στον γιακά”.

Λίγες μέρες έμειναν…

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΙΑΟΥΣΗ

(Όπως ακριβώς την δημοσίευσε η ίδια, στην προσωπική της σελίδα)


“ΟΧΙ δεν παράτησα τον Stavrakoglou Stavros! Συνεχίζω τον αγώνα για το Δήμο που μας αξίζει μαζί με καρδιακούς φίλους και συνεργάτες που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της ΑΡΧΗΣ!.

Ακολουθώ τον σύζυγό μου Ευριπίδης Νικολιδης και θα εργάζομαι στην Αθήνα πλέον.

Κι ο τόπος μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ανθρώπους που θα αγωνίζονται καθημερινά για να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα για να δώσουν την ελπίδα που χάσαμε μετά την καταστροφική πυρκαγιά!

Που δεν έγινε μάθημα για κάποιους κι ακόμα ασχολούνται με κακοήθειες!

Άμα θες να στηρίξεις τον δήμαρχο, ανέδειξε ότι καλό έχει κάνει (άμα βρεις)! Κι άσε τους άλλους να κάνουν αυτό που πιστεύουν.

Αν έκανα κακό σε κάποιον να μου το καταλογίσεις!

Επειδή όμως δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου προσπάθησα να βοηθήσω όποιον με χρειάστηκε έχω το θάρρος να πω ΝΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ τον Σταύρο Σταυρακογλου και την παράταξη ΑΡΧΗ και καλώ εκείνους που ξέρουν ότι μιλώ χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον να πράξουν το ίδιο”!

(σ.σ) Ευπρεπής η απάντηση, αλλά… ηχηρό χαστούκι στον Τρα(γ)καδόρο Λαδοποντικοδημοσιογραφίσκο!

Θανάσης Ζωγράφος

Επικοινωνία με το koumanto.gr
mme.dimosiotita@gmail.com
6948961006
Facebook koumanto
YouTube koumanto

Είσαι ενεργός πολίτης; Ενδιαφέρεσαι για τον τόπο σου; Στείλε τώρα το δικό σου κείμενο, άρθρο, παράπονο ή καταγγελία!

Μπορείς ακόμα και ανώνυμα. Αρκεί στην αρχή ή στο τέλος του κειμένου σου, να γράψεις την λέξη “Ανώνυμος”.

Σε αυτήν την περίπτωση, προστατεύουμε το email σου ή όποιο άλλο στοιχείο αφορά στο περιεχόμενο της αποστολή σου με απόλυτη εχεμύθεια, καλυπτόμενοι από το δημοσιογραφικό απόρρητο

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ KOUMANTO
  • 6948961006
  • mme.dimosiotita@gmail.com
  • Πανελλαδική δραστηριότητα

Αν επιθυμείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω  φόρμας. Ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να δούμε την αποστολή σας με σχετική καθυστέρηση  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ
img

Copyright © 2023 koumanto.gr  All rights reserved.

Αναδημοσιεύσεις, αποσπάσματα, εικόνες καθώς και χρήση οποιουδήποτε μέρους περιεχομένων, επιτρέπεται με ρητή υποχρέωση στην αναφορά πηγής και ενεργό σύνδεσμο (link)